Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kad igraju igraci koji uplate vise a ne oni koji su stvarno dobri i jos uz to trener izabran po nacionalnom kljucu koji se jos uvlaci u zicugu NFSBIH.
@rosko ne laprdaj. Hrvati ili Srbi rodjeni u BiH ako imalo vrijede odaberu da igraju za navedene reprezentacije. A onda zbog manjka kvaliteta, nacionalnog kljuca si primoran da pozoves igrace hrvatske ili srpske nacionalnosti drugog reda koji nemaju mjesta u "maticnim" reprezentacijama, a igraci mozda boljeg kvaliteta bosnjacke nacionalnosti nemaju mogucnost da igraju. Zato cemo mi uvijek biti na dnu Evropskog fudbala jer ostali narodi (cast izuzecima) ovu zemlju ne smatraju svojom.
@b.hodzic A zasto se onda trazi 5000 KM za poziv u reprezentaciju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemacka sa u21 reprezentacijom osvoji kup konfederacija :D
to nas ceka iza ove generacije nema amnestije vise
Zapamtite, ovo sto sada imamo, ma kakvo bilo, je najbolje za narednih 20-30 godina. Dijaspora vise ne daje jer svaka nova generacija ima manje osjecanja prema Bosni, liga nam je katastrofa, interes sve manji. Dabogda da grijesim.
Sa ovaki ljudima sto rade u savezu nista od fubala za mlade selekcije do u21. zalostno sto ovi moci nemogu biti ko ostali zbog jebene politike nacolizma sranje u bojama.
U 17 - BOLIC U 19 PAPAC U 21 BARBAREZ PA DA VIDIMO ZA 2-3 GODINE STA BI SE NAPRAVILO . SVE POD USLOVOM SA SE SADASNJI LJUDI IZ NS BIH ISTO PROMJENE
ZATO STO SE NE BIRA KVALITET NEGO KO VISE DA NOVCA SELEKTORIMA U 17-19-20 TI SELEKTORI IMAJU 1000 MARAKA PLATU HAHAHAHA A SVI IMAJU STANOVE AUTA I DRUGO OD CEGA ?? -- SVAKI RODITELJ KOJI PLATI 5000e NIJE VAZNO GDJE IGRA ILI SLUCAJNO KVALITET UOPSTE NISU VAZNI SAMO PLATI I IGRAS . IMAMO IGRACA U INOSTRANIM TOP KLUBOVIMA KOJI SE NE POZIVAJU SAMO STO RODITELJI NE ZELE NI 1e DA DAJU SELEKTORIMA A ZA SVE JE KRIV NS BIH ! PRIMJER JE ZVIJEZDA09 STANISICI SE POZIVA IGRAC A NE SULJIC-CHELSEA ?
Kako ono ide gasi mjesalicu, motaj kablove?
KOLIKO PARA, TOLIKO I MUZIKE !
RS u srcu
GENOCID BIJEDA LAZ PROSENJE JAD TI U SRCU
Za koju godinu te igracine ce biti a reprezentativci oojacani kojim dijasporcem ako prihvati igrati za nas a ne za svede, svicarce....
zasto pise zabrinjavajuce mene bas raduje i veseli ova vijest
kazu da im je ugled a reprezentacija
Tuga i jad od fudbala.Izgleda da to kod onih beskucnika puno bolje funkcionira pa bi dobro bilo njihove igrace ubacivati u prve postave
ZALAGANJE MAKSIMALNO, NISTA RODBINSKE I POLITICKE VEZE I GURANJE U REPKU DA SE PRODA ZA EVROPU SAMO RAD I ZALAGANJE I MORA ISPAST IGRAC IZ TOG, UMJESTO DA SAD VADIMO IGRACE IZ U21 U A TIM ONI NAJGORI U EVROPI JADNI SMO