Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivat od Nestorovića. Trenirao Sutjesku iz Foče kad je postao selektor 2014. Iste godine prešao u Rudar Prijedor i ispao iz PLBIH i dobo otkaz u Prijedoru. Jedinu pobjedu ko selektor ima protiv Turske (prijateljski susret). Uspio je izgubit od Kazahstana u BiH. Kakav je to lobij imao iza sebe kad je došao na mjesto selektora pokraj dosta boljih trenera u PLBIH?
srce na terenu-------atmosfera na nivou----------hlopta je okrugla-------sve same floskule koje govore ovi hamateri iz godine u godinu
NESTOROVICU KOVERTASU NESTANI IZ BH NOGOMETA LOPOVE GNJIDO KLOSARU OTPADU
ostavit cete vi qrc ovdje
Najjace su ove izjave ostavljanja srca na terenu i zadnjeg atoma snage.
vako je to sinko kad je ovo prevaa od drzave,ko ima para igra,a ne kontam sta je sa igracima poput bajica itd..Da imamo Ronalda i Messija u U21 timu opet ih ne bi pozvali ako ne bi platili da igraju.
Luka Jović (Benfica) Sergej Milinković-Savić (Lazio) Vanja Milinković-Savić (Manchester United) Srđan Babić (Real Sociedad) Mijat Gaćinović (Eintracht Frankfurt) Arnel Jakupović (Middlesbrough) Dženis Burnić (Borussia Dortmund) Ante Čorić (Dinamo Zagreb) Alen Halilović (HSV) Mario Pašalić (Milano) eto nam solidne U21 reprezentacije, ali to što je selektor pakaš ovi momci iznad nabrojani nisu krivi
Momak s desne strane ne zasluzuje mladu reprezentaciju, moze mnoge u "A" da nauci !
Što su se redari nabrali tih srca po terenu, aman. Stalno ih ostavljaju ;)
Nazalost slabo - ova mlada repka je pokazatelj za buducnost. Zadnjih godina su se velike reprezentacije vec vidjele dok su bile U21....Spanija, Njemacka...itd. Srbija vjerovatno ima buducnost.
meda vi ne moRete realno
Kanom ostavit cemo srce,a na kraju ga popusimo.
Kako je Kazahstan bolji od nas? Pu
pa dobili nas na kosevu ljudi cuj kako
@almazagaedisej hebeni borat nas dobio... sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)