Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armin Hodžić - Željino dijete. Svaka čast momcima samo naprijed u nove pobjede.
Ne izlazi ti iz usta Željina karina, ha?
Da te uputim, momak bio povrijeđen po godine i tek nedavno zaigro, al' ipak zaigro. Dok div huseinović nema mjesta ni na tribinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jel bio ijedan novinar na utakmici? nigdje prenosa nije bilo, cak ni na ovim sprotskim portalima ni tekstualnog prenosa. mora da vas je hodzic nazvo pa vam reko da rezultat i da je zabio dva komada...sramota novinari, sramota..
BHT-u daleko doći u Kakanj da prenose utakmicu. Toliko.
ARA JEDE MALU DJECU
Aferim decki.Samo naprijed,Vi ste nas ponos i nasa buducnost.Ipak u ovoj drzavi niste bili interesantni ni jednoj tv kuci da nam pokaze u direktnom prenosu vase umijece i pobjedu koju ste ostvarili.Neka je na sramotu Javnom servisu kojem placamo rtv taksu ali i privatnim tv stanicama koje se takodje nisu potrudile da obezbjede prenos.
Treba nastaviti sa odrzavanjem prijateljskih utakmica u manjim sredinama, gdje ljudi ispostuju navijace pa se odazovu u vecem broju na utakmicu. Da ne bude opet ko' u Sarajevu na utakmici 50 ljudi
Cekamo velike Zmajeve, kakva ce tek tad ludnica biti ;)
bravo momci nek ste osvetili svrbe haha
Milorad Dodik like this.mislim da je i on navijao za Bosnu ,a Prijedor za Tursku
Ara penetrira!
Budi malo originalniji, al' ti ko pitar nisi tog kapaciteta.
eno dodik rafala po banjaluci od radosti :-).
za koga dodo je navijao :P
Hvala BHT-u na prijenosu!
Hvala BHT-u sto mi je otvorio oci.Vise nikada od mene nece naplatiti rtv taksu a ja cu nesto i ustediti.Markica po markica,sto jedna markica.
Nema sada investicija iz Turske u BiH zbog ovoga
Pa ja ba, zato su "presli" na Kosovo i Srbiju :))) Ima bogu mi vec 10 godina...
Bravo momci,nikad ne smijemo zaboraviti da na mladima svijet ostaje...
Tesko Svijetu...
Svaka čast momcima.
Bas fino samo nastavi tako