Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gojak i ahmetovic ubitacan tandem za koju godinu prva postava u repki aBd
Sila vala ubili zanatlije hahahaha
@munjaa znam da je hadzi samo je skraceno ahmetovic.isli zajedno u osnovnu , trenirao je fudbal u danskoj .Veoma dobar
Buducnost Bosne i Hercegovine. Svaka vam cast. Željina škola
Bravo momci ,bravo Marinovicu. Ovaj covjek mi se bas dopada kako radi. Jako je ozbiljan ,prizemljen i kulturan momak . Nadam se da ce nesto napraviti od ovih momaka.
Kakva deračina, svaka čast.
Vinko Marinovic: jedan od najboljih trenera u Bosni!
EUFORIJA OPET..
Mashallah ZMAJEVI
Ima jos dobri igraca vidi se novi selektor da ozbiljo razmilja o Repreztaci puno uspijeha vidimo se u Svicarskoj.
Lijepo, lijepo djeco vi imate sve sanse da zasijate pravim sjajem.
Dobro smo prosli. Nekako, nemam povjerenja u nase mlade selekcije. pa cak i kad igramo protiv ovako kombinovanih reprezentacija sofera, turistickih vodica i bankarskih sluzbenika, strahujem da se ne osramotimo. Najbolje ove nase mlade reprezentacije nikako ne pratiti, a gledati samo ako se kojim slucajem plasiraju na kakvo prvenstvo. Naravno, nije do djece, do diletanata je koji ih kao treniraju.
kakvih bankara djeca igraju debilu u21
@bosnian1946 debil je onaj ko te tako vaspitao. Govorio sam o reprezentaciji Lihtenstajna. I, lijepo bi bilo da ponekad procitas poneku knjigu, tek da sagledas ljepote jezika i mogucnosti koje pruza.