Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak balkanski
Samo zna haj na sake
kreten sudijske greske se desavaju sirom svijeta ali on se naso sakama da istjeruje pravdu u ovoj seljackoj nizerazrednoj ligi
Safet Susic - Pape, selektor BiH
lako ti je bilo udariti sudiju, sto ne probas dignuti ruku na juliju?
gdje mi zivimo braco draga
Materi se izvinjavaj!
pa jel' se zavrsilo na zutom ili je pocrvenio kasnije?
Tako sam se i ja pokajao kad sam naduvo 1,2 promila, i odmah ujutru sam se izvinuo policajcu.
ova sirovina u normalnoj ligi vise ne bi zaigrao
Vratio se čovjek vjeri sa punim usitmaa selama. A čovjek je prost i spreman na sve . Kad kazem spreman na sve , stručna osoba psihijatar bi ga okarakterisala između ostalog kao agresivnog. Međutim svi hvale njegom povratak vjeri i samo to u njemu vide.. Prošlo je neko vrijeme i taj isti čovjek se pojavljuje u jednoj emisiji na tv-u u kojoj opisuje njegov povratak na pravi put. Između ostalog kaže kako je na početku bio vrlo ljut na ljude koji ne nazivaju selam i da je bio spreman na sve.. Međutim sada se nakon nekog vremena kaje jer je shvatio da je pogriješio. U međuvremenu šta je sa nevinim ljudima koji ne nazivaju selam a koji su bila moguća meta takve budale..
Poslije jeb*anja nema kajanja, nadam se da ces dobiti dvije dozivotne suspenzije
SELJAČINA,tebi je vrh grmečka korida
O Romeo, zasto si Romeo
oo Romeo, što si me pomeo? ahhahaa
nasi ljudi su po prirodi ters...
E ako se izvinio, onda je sve u redu. Kandidat za Nobelovu nagradu...