Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo je kralj!!! Vedo, volimo te!
Vedo KRALJU
Ma ja, vidite kako pomaze, kad das nasim Zmajevima priliku, da ohlade ego malo na klupi :-) Odjednom ide
OVIM PUTEM APELUJEM NA GOSPOĐU IBIŠIVEĆ DA MU DA MINDŽE SAMO KAD ZABIJE GO.MA ŽENE SU U STANJU ČUDA DA NAPRAVE OD MUŠKARCA.DAKLE VEDO,AKO DOBRO NE BUDEŠ RADIO SVOJ POSAO(čitaj zabijao golove)NEĆE BITI NIŠTA NI OD ZABIJANJA U KREVETU!!!.
Vedo molim te, samo ostani hladne glave .Sviđa mi se što si na zemlji i hvala Bogu da si se oporavio od povrede i da si sada fizički spreman, a golovi će doći sami po sebi. @Saltsalt ti si svakako nešto posebno,samo reci majke gdje igraš ili koji klub vodiš.Nisam siguran ali mislim da se takmičiš u disciplini gdje smrdiš na 100 m.Niko nije govorio o tome da li je Muslimović kompletniji napadač ili nije.Toliko!
BRAVO VEDO TOZLA ISTOCNE BOSNE
kakvi su ovo komentari u p m ko da je rijec o maradoni cuj svi redom vedo kralju nidje veze frajer nije nista posebno muslimovic je kompletniji napadac od njega npr..
Vedade ti si svijetlo Bosne,volimo te svi.....
nedaj se vedo bravo dijamante nas samo naprjed momcino i daj jos puno golova i naranvno i za reprezentaciju pogotovo protiov rumunja i francuza :)))))
Vedo Pokazo si vec jednom da mozes,sad opet to dokazi ;)
Hvala Bogu dragom da si tako pametan i stalozen!!! Samo naprijed!!!
zabij joj ga vedo
....majstore samo hladne glave i pamet u glavu zelim ti jos puno golova u karijeri
Vedo zmaju!
Zmaj ostaje zmaj
ma majstor ostaje majstor i aBd da izboris prvu postavu gdje ti je mjesto a ne da kreces sa klupe