Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstore odmori se zasluzio si. Iznenadio si nas koliko si bio fizicki spreman. Mada mislilm da si puno bolji kad udjes u drugom poluvremenu. Imat ce repka jos dosta koristi od tebe siguran sam.
Ide Miske na 100+ nastupa za repku, legenda bh fudbala!
@mb82mm62mm samim tvojim nekomentarisanjem, klix je 100% inteligentniji portal!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudino! Najbolji vezni igrac reprezentacije!
gonzalo kolko si golova dao na ovom SP ?
@mb82mm62mm - Seljačić koji sam sebe lajka! Al' nema veze, "što gluplji seljak, to bolji krompir".
I nemoj nas napustati DOKTORE FUDBALA
Ako je Karagunis mogao igrati do 37 moze I Miske za BiH. Koliko je bitan pokazao je u kvalifikacijama, svojim asistencijama i golovima. Jednostavno covjek je zasluzio mozda cak I da bude kapiten.
To Miske legendo Bosne.Pravi Zmaj i Bosanac
Ovi novinari samo kuhaju.Mislim da su se ufatili opasne teme,dali su oni postali menadžeri repke ili žele da budu?Da nama proturaju neke svoje igraće i selektore ,koji će im davati izjave,i koji će ih puštati po sobama da imaju šta objavljivati.Jer oćigledno iz Brazila su samo mogli slikati plaže.....................pa se ubiše ljudi koliko im je krivo zbog prazne rubrike.
Neserite vise ja mislim da mi boljeg od misimovica tehnicara i Sve su ga strane televizije falile daje dobar posao odradio samo vi ne svi su oni spori mi brz fudbal nemozemo igrati kad imamo ovakvog trenera
Haj kad završiš Miske povući vodu i bježi u Kinu
Pa jeste odveo zahvaljujuci nasoj laksoj grupi . Ako ostane nema eura mozemo sanjati samo bjezi nekamu se trag zatre da ga mojr oci vise ne gledaju
Poštedi i sebe i nas i idi dok ti je ostalo malo dostojanstva. Nemaš pojma kako te je mučno gledat dok se šetkaš po centru. Ovo je doba modernog nogometa i bez trke nema ništa. Samo znate reći "Ispale su i bolje reprezentacije", a niko da analizira zašto smo bili katastrofalni protiv Nigerije. Nemate ni trunke samokritičnosti. Nije reprezentacija neka prčija u kojoj ćete se izležavati dokad mogli hodat zato što ste nekad davno nešto napravili.
Boga mi se Miske prespor bio, ali im'o si i par dobrih asistencija.
baš pratim danas na početnoj kad su provalili ovu neku njegovu izjavu kako napušta reprezentaciju samo copy-paste. Nema nikakve porvjere, ništa izvor, ništa isprika. Bravo novinarstvo!
Miske... rekorder bundeslige u asistencijama. Igračina.
Jedini pravi kapiten !! Jedini koji je dizao moral kada smo potonuli protiv Nigerije! Jedini koji je igrao kada su svi bojkotovali repku ! MISKE OSTANI
ne zna miske šta su grablje,...
pa izjavi bolan ! nije repka starački dom, jarane. ima još bešića i kolašinaca koji čekaju da zablistaju. aj čoeka ...