Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske
Ispraćeni kišom i željama za sretan put od stane svojih roditelja, školskih kolega i nastavnika jutros (01. lipnja 2010. godine) 20 vareških osnovaca u pratnji nastavnika tjelesnog odgoja Samira Čole, Smira Hasagića i Kenana Ahmedovića otputovali su na nagradno putovanje u Frankfurt. Podsjećamo, učenici OŠ Vareš Josip Andrić, Denis Čerenić, Ivan Matičević i Adin Parić na natječaju firme Fonic Misimović osvojili su prvo mjesto za najbolju video snimku talentiranih mladih nogometaša. Na putovanje su pošli: Samir Begović, Dženan Osmanović, Denis Čerenić, Adin Parić, Adin Mušanović, Adin Operta, Amar Beganović, Admir Bešić, Faruk Brkić, Eldar Tirić, Josip Andrić, Slađan Andrić, Ivan Babić, Vedran Filipović, Kristijan Jelić, Ivan Matičević, Josip Šimić, Benjamin Hinger, Ivan Marošević i Amir Gondžo. U njihovoj pratnji su i direktor Osnovne škole Vareš Muris Parić i prof. njemačkog jezika Igor Hinger kao službeni prevoditelj.
Miske bio i ostao ljudina i Bosancina,a to porucuje i na svakoj utakmici samo treba pogledati u njegove kopacke.
Svaka cast. Gospodin Miske.
Miske, kapa dolje, svaka cast i hvala za sve.
Miske, svaka cast! Pipo odlazi, pojacaj BiH :D
Tako se voli domovina i sve sto je njeno!! Gospodine Misimovicu svaka ti cast. Voli te tvoja BIH!!!!
Ovo je sve Dzeko platio,miske izigravao samo marionetu jer Dijamant nije imao vremena ... A koliko je Sajo velicina pokazuje to da miske,vedo,a ni Dijamant nisu htjeli piti fuka sa sajom kada je dolazio gledati njihove utakmice u njemackoj a za djecu su tu... SAJO ODLAZI POJACAJ EKIPU!
ma svaka cast...ovo je ulaganje u buducnost....hvala ti Miske ljudino
@MA JA !!! Potpis. Svaka cast Miske, ljudino, :))))
KAD JE NESTO FINO I LIJEPO ZA DJECU URADI MISKE, NIGDJE NIKOGA DA KOMENTARISE. NI PIPA NI OSTALIH PACENIKA STO POKAZUJE SAMO KOLIKO SU BOLESNI !!!!!!!!!!! BRAVO MISKE MAJSTORE !!!!!!!!!!!