{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Misimović u Frankfurtu ugostio učenike OŠ "Vareš"

S
2.6.2010. u 17:10
0
11
Misimović u Frankfurtu ugostio učenike OŠ "Vareš"
0
Misimović u Frankfurtu ugostio učenike OŠ "Vareš"
Pobjednici su stigli u Frankfurt i nakon odmora napokon se susreli sa Zvjezdanom Misimovićem i njihovim domaćinima koji su omogućili ovu cijelu avanturu, telekomunikacijskom kompanijom FONIC.
U pauzi prije zvaničnog treninga reprezentacije, Zvjezdan Misimović se pridružio mladim sportistima u parku i proveo sa njima dva sata dok se vijorila bosanskohercegovačka zastava. Učenici/pobjednici su na poklon Zvjezdanu donijeli domaći med od bagrema i statue izljevene od čelika. Prvi susret sa njihovom omiljenom zvijezdom je prošao sa mnogo veselja, a nakon obilaska turističkih znamenitosti Frankfurta sutra ih očekuju posebna mjesta na Commerzbank Areni stadionu i navijanje za bh. reprezentaciju.

Holger Feistel, direktor FONIC-a danas se susreo sa pobjednicima nagradnog takmičenja, 20 učenika iz OŠ "Vareš“ u cafeu parka koji je u neposrednoj blizini Westin Grand Hotela gdje je smještena bh. reprezentacija.

Oduševljenje koje je podijelio sa specijalnim gostima je bilo veliko, a ono što je istaknuo u svom obraćanju je:

"Veoma sam sretan što ste danas tu sa nama da podijelite uzbuđenje koje vlada pred prijateljsku utakmicu Njemačke i Bosne i Hercegovine, a čitavo ovo takmičenje nas je u potpunosti oduševilo. Toliko škola koje su odlučile učestvovati, nevjerovatnih fudbalskih talenata i video klipova koje smo imali priliku da vidimo su nas uistinu zabrinuli za buduće šanse koje Njemačka može imati kada igra protiv bh. fudbalera. Mi smo željeli nešto pokloniti razvoju sporta u BiH, a dobili smo puno više natrag.“

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Selektor Zmajeva treba biti
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: