Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma miske kralju vuglu si mu trebo otkinut....mamu mu poganu...a gjde je džekana da ti pomogne
TO MISKE DERI LEVATA NE DAJ NA SEBE
Kakva tuca, evo slika: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/wolfsburg/2009/04/21/pruegelei-beim-training/streit-beim-spitzenreiter.html
hehee ma miske je kralj... kraljuuuuu samo naprijedddd
Brazilski cigan
e sad za kaznu ima da se brazilcima na svjetskom 2010-e naje**** mame... miske ce im sam zavuc\' het-cvrk :P:P:P:P
\"no Misimović je još stignuo pljunuti prema Alvimu, ali ga nije pljuvačkom dohvatio.\" Svaka cast za pravopis, cista jedinica :)
.
dze ba kodze da ga pukne jednom boksereom direktno u ruznu brazilsku gubicu, zatim da ga onda onako sarlantno fakerski izgazaju nogama bh reprezentativci...
Ma glavom ga Miske, glavom :D Eki legende \"Nismo u samostanu\" :D ma ljubi ga brat Samo naprijed Miskeeeeeeeee
Pa kud ces na Misimovica. Em je Bosanac, em Srbin, pa to je divljac :)! Dobro je da te nije zik.
to majstore. Vidi se da si pravi Bosanac. Ne daj da te prave budalom, kevu im svima odmah :)
Svaka cast za vjest. Masimoviceve super igre u zadnja dva kola ni rijeci a naslov \"Sudjelovao u tucnjavi\' odmah ste tu. Nije sudjelovao u tucnjavi jer tucnjava se desava u parlamentu BiH,u SDA medu lopovima..igraci su se pogurali ...zamisli ..\"uspio je PLJUNUTI PREMA NJEMU\"ali ga nije pogodio..sta je lose sa vama ljudi. MISKE ti si IDOL i svaka ti cast..da nisi tako reagovao nebi bio ono sto jesi..
Glavom ga Miske, tu smo najjači!!
NE RASPRAVLJAJ SE SA NJIM IZBODI GA; IZBODI GAAAA; IZBODIGAAA-A-A :)))