Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misimović najbolji igrač BiH svih vremena, sjećam se sa stomačinom bi došao i bacao sve redom.
Kakva slanina, frajer zdrma bocu viskija u Operi pred tekmu i opet najbolji.
@okamenjeni_vuk Pravi smuk, mada ni njegovim kolegama nije falilo...
Cuo sam da Slavoljub Muslin zaviri nekad i na Kixov forum da vidi da se mozda neki anonimni talenat ne krije ovdje.
320.000 KM godisnje kosta ovaj posao i niko nece malo mu. Ejjjjjjjj treba ovo rasformirat pare raspodjeliti na atletiku i druge sportove i dovidjenja prijatno.
Ne treba o nikom diskutovali: Bilić je solobodan. On je idealno rješenje za nas. Sve drugo je patnja i nastavak agonije...
3 miliona eura godisnje i onda nazvati bilica.
Za Bilica (kao i za Prosineckog ili Keka), trebaju nesto smisliti kako bi ga platili, recimo dio od premije za kvalifikacije kao bonus, samo sto nisu inventivni da idu vise od "Mi placamo 15000 eura mjesecno".
U svakom slučaju Muslin je bolje rješenje od Amara Osima.
@zexus772 oval "lik" ima rezultate, plasirao je Srbiju na svjetsko prvenstvo, a što su Baždarević i Amar uradili u svojoj trenerskoj karijeri ??
Niko Kranjčar mi je najdraži igrač ikada. Takav tip igrača bio je i Miske. Dvije žive legende, uvijek viška kilograma, ali zato kratki i dugi pas kao iz udžbenika.
Miske legenda - sorc XL, dres L! Al opet ga volimo...
Ima trenera trebanam igraca koj ce igrat za Repreztaciju mi dajemo igrace talente grugim drzavama.Klubovi se muce nikako da dobiju sponzore ljudi koj rade u savezu nesposobni, necemo napravti naskor dobar trasfer.
Đesi Miske
kakav ba Muslin... zašto nam tuđe gofno mora biti slađe od našeg... Osim, Kodro, Barbarez, Hadžibegić, Musemić,
sta znaci nase,tvoje...!?
Zato sto od nabrojanih niti jedan nema nikakve znacajne rezultate. Ja radije ne bih ni Muslina, mislim da je Robi bio bolji izbor, ali ako ce mu protukandidati biti Kodro i Amar, onda svakako Muslin.
BiH reprezentaciji treba zubar sa Islanda. Drugim rijecima, dzaba, jer koga god doveli mi opet nemam igrace i tim, vec dva, tri pojedinca i hrpu ne-ligasa.
Sebiju za selektora, da nam smanji troškove oko reprezentacije
Ako ništa, sigurno je bolje riješenje od Amara....
Ovakav defanizavac nam sigurno ne treba
Čuo sam da je autoritet i da traži specifično igrače koji su u formi. Takav nam treba!
Samo Mešu skinite, njemu ne bi dao da ovce čuva.