Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super jer ce istinski svoje znanje i umjece prenositi na mladi narastaj.Sretno Miske i da u buducnosti u fudbalu Luka zamijeni tatu.
Bem ti Balkance, članak radi o fudbalskom kampu a oni desete nebitne teme započnu🙈
Miske legenda
Hvala ti Miske na svemu što si uradio u reprezentaciji BiH.Živ mi i zdrav bio.
@Velez_Mostar Sto si ti objektivan djecko. Ko su onda Bosanci jebbo ih bog.
VasoMujo Na zalost u pravu si. Sami smo sebi krivi.
@Velez_Mostar Ako postoji Bosnjak, onda je realno da postoji i Hrvat i Srbin u BiH. Meni je realnije da svi budemo Bosanci i Hercegovci kao u svim normalnim zemljama sto se drzavljani nazivaju po imenu drzave. Ja ti garantujem da ni 20% Europe nije culo za naciju Bosnjak, a za Bosanac znaju svi. A to da si katolik je za svaku pohvalu, jako si razuman covjek. A kad si se vratio?
@Brozni donekle si u pravu ali bosnjak je postojao i prije caak su bili o pokreti za ozivljavanje bosnjastva u 18 vijeku koji nisu uspjeli,ali bosanski katolici i pravoslavci tkz srbi i hrvati koji nisu ostojali u BiH sve do posloje 1910 su kocnica tog procesa danas i bilo bi nemoguce to provesti u djelo mada je najispravnija varijanta iako je bosnjak stariji od bosanca!
Sin Zinedina Zidana isto se zove Luka,a drugi Enzo.
Velez_Mostar Ne bih nikad rekao da je Bosnjak po imenu i prezimenu,mislio sam da je Hrvat iliSrbin. Hvala ti puno na odgovoru. Ako mi znas jos reci ko su Bosanci i Hercegovci u drzavi BosniiHercegovini?
Je li Misimovic Srbin ili Hrvat, stvarno me zanima.?.