Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske.. ti si kralj
Ignorisati grčke provokacije i igrati ko i do sada kod Robija a igrati i sa Italijom bez straha, fudbal je ige 11 na 11 pa ko koga.
mozemo biti prvi u grupi
Ako ovo nemozemo proci glat nezasluzujemo da se plasiramo ali ja vjerujem u Robija i ove momke (treneru zelim brz oporavak)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Miske Care Legendo
Igra u 12gradova je velika glupost.....i zasto i u rusiji.....zar nije mogao neko sa Balkana da uleti...neznam kako je vrsen odabir
Miske nije bivsi zmaj On je vjecni ZMAJ
Mi ciljamo na prvo mjesto samo da nam Robi i igraci budu zdravi i spremni.
realno bit cemo cetvrti u grupi
stvarno ne razumijem sta je pogresno u mom komentaru da se treba pripaziti grka i italijana,dakle bolje da sam napisao : ma kaki oni prolazimo glat,sa svim pobjedama , uz gol razliku 74:0
u grupi smo sa sa bivsim europskim i svjetskim prvacima a ove kvalifikacije su prilika i za grke i italijane da se probude sto nam nikako ne ide u korist.