Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće moći. Naša sekularna država konzulate otvara u džamiji. Kad krenete u ambasadu provjerite dali imate sve papire i da nisu nedaj bože bušne čarape.
BH reprezentacija nije od svog osamostaljenja imala organizatora igre koji igra na tom(svjetskom) nivou i to je uz dobru atmosferu u reprezentaciji mnogo siru klupu u ovim kvalifikacijama najveci napredak reprezentacije. Mislim da ovim momcima mora se pridodati i Josip Lukacevic koji je bio mladi reprezentativac BiH,igrao je u sirokom,celiku,rusiji,trenutno igra u hrvatskoj,dobra zamjena za salihovica ako je povrijedjen,te Vulete Trivunovica bivseg mladog reprezentativca BiH i igraca Sarajeva,trenutno igra u rusiji.
@BBB, JEL TO ONAJ VIDA ŠTO GA TORRES PROSUO K\'O RIŽOTTO, I NATJERO DA VIDA MALKO POPASE ENGLESKE TRAVICE, JEL TO TAJ DASA?? ;-) .... A POTOM JE USLIJEDIO - CRVENI, NARAVNO ZA BABA VIDUOJU ;-) A NAŠ MISIMOVIĆ, ZMAJ, GENIJE!!! ;-) AKO BOG DA SVE NAJBOLJE UZ BOŽIJU POMOĆ ZA MISIMOVIĆA I SVE NAŠE BOSANSKOHERCEGOVAČKE IGRAČE.
bravo Miske majstore, bravo Edine kralju. samo naprijed momci. naprijed zmajevi. BOSNA JE UZ VAS. VOLIMO VAS ZMAJEVI.
da ga vida cuva ovo ruglo nebi omirisalo lopte, ojha
Bravo majstore, diko naša, pa ti i Džeko ste naši najbolji ambasadori. Trebate otvoriti diplomatsko predstavništo Njemačkoj :)