Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za naseg dijamanta
pa sta ti pricas kopile ti mama, jeli treba inteligencijo pustiti tebe i tebi slicnima da pisete sta hocete?! jeli treba dopustiti takvima kao sto si ti da vrijedjaju ,tebi ocigledni ne milu, BiH i ostale reprezentativce?! mislim da je svaki tvoj kometar suvisan!
Bravo Miske majstore i oprosti ovim gubavcima iznad, i onim sto te napadaju i onim sto te brane, sve je to neinteligentna kopilad.
@Teks 16.10.2009. u 18:21 prvo se raspitaj odakle potjece ime srb od rijeci servia sto u prijevodu znaci SLUGA! nemoj nikada ismijavati druge jer ko drugome jamu kopa sam u nju upada! @@teks Nije to ismijavanje,to se zove omalovažavanje i potcjenjivanje jedne nacije,naroda ili etniciteta a to rade fašisti i šovinisti.
misimovic nije srbin vec bosanac pravoslavne vjeroispovijesti !! sad ga odjednom svojataju i srbi, a dosad su govorili da je prodana dusa, jer igra za BiH !! on je nasa legenda bez obzira na kojem se mjestu na rang listi nalazio!!! BRAVO MISKE !!!!
prvo se raspitaj odakle potjece ime srb od rijeci servia sto u prijevodu znaci SLUGA! nemoj nikada ismijavati druge jer ko drugome jamu kopa sam u nju upada!
bravo srbi 2 igraca nije mala stvar!
E moji bosnjaci... narod vam se zove po rijeci bosni, to nigdje na svijetu nema. red je da narod po svom imenu drzavi da ime, a ne drzava narodu, a i drzava je po rijeci dobila ime... koji ste vi bolidi
sto su tebi kacavenda i gligorije mozak isprali
za teks:ako cemo uzimat geografske pojmove,zasto onda ne bi uzeli i istorijske...SVI SET VI TURCI..
@ ena vukovic Ma kako god ti kazes... bosnjak, bosanac, kako god nazivas to je sve geografski pojam... svi smo mi srbi
vidi se da je Bosanac. Ima plave oci, svijetlu kosu...nema crnu kosu i crne oci kao ostali Srbi...
pa zna se sta je miske ..on je bosanac i hercegovac i to je sve. a vi nacionalisti mozete da mi ga pus.. i opet mi ga pus.. kao maradona sto je rekao hahhaa
daj ba ljudi sto se palite na ove provokacije ovih fasista,opsjednuti su nacijom,nemaju veze sa sportom,pa sta i za srbiju doduse mlade igra ljajic iz pazara i sulejmani goranac bosnjak,kakve to ima veze,svako igra za koga hoce,niko nikog kandjijom ne tjera
ako imas BiH pasos, onda si bosnjak i pravoslavac..i istovremeno si i konj, nevezano za to dvoje..neko moje misljenje..pozz