Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam mišljenja da jedino Stefanija zna gdje ce, pa evo i prijedlog sa-x da urade intervju sa gdjom. Misimovic pa da napokon riješimo i tu misteriju.
A sta bi sa Juvetom, Fiorentinom....??? Ma ovi su nasi vise smijesni!
Jos Stefanija nije dala zadnju rijec.Kada se ona pojavi u novinama sa svojom odlukom onda je plasirajte na Sarajevo-x com,dotle ne tracajte u havu.
ma srbin ce u shalke garant, nema greske
sar-x.com postao isto kao 24sata.info...samo sto ovi prepisuju od sar-x haha bogalji mrtvi....
Baš tako, više su postali dosadni s ovim vijestima, ovaj ide ovdje, onaj ondje i tako iz sata u sat. Zašto objavljujete neke špekulacije i nepotvrđene vijesti? Zaista bezveze.
Ova stranica je ko one stare zene rekla kazala... ja ne znam sto sve ne pricekate i fino kazete gdje je ko otisao i sta radi. Ovako svaki dan Dzeko i Misimovic idu ovdje, idu tamo... a nigdje nista... smijesno... popustite malo
a Džeko, ostaje?