Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@patrioto znas li ti uopste znacenje rijeci patriota. .to ti nije isto znacenje ko mrzim sve koji nisu muslimani. . zato lagano odjebaus.
ha ha ha, Prvobitni naslov je bio : Dzeko i Misimović sjajni (ili briljirali, tako nešto). Ovaj novinar sa portala je veći kloc od Dzeke, promijeni naslov, aostavi komentar na prvobitni naslov. Aferim. sa x kloc Miske briljantan
O nafuranom igraču imena Zvjezdan Misimović više ne treba trošiti riječi.Ono šta je uradio repki je dovoljno da više nikada ne zaigra.Imamo mi 100 puta boljih od njega Pjanića npr.tako da nam i ne treba.Neka igra za repku RS-a ionako su ga oni nagovorili da sabotira Ćiru.
Vedad je usao u 76 minuti, a ne izasao !
Obojica su loše odigrali, Džeko je imao veliku priliku za pobjedu pred kraj, super varku na početku.. a ovo što pišu daj ba, loši su bili..
Apelujem na bh medije da PRESTANU sa ovim glupostima \"dijamanti, zmajevi, lavovi, medjedi....i ostalo drago kamenje i zivotinjske vrste\". Ostavite to navijackim portalima a vi prenosite vijesti malo profesionalnije.
Pipo, zapitaj se retardirana kretenčino!
jesi gledao pipo
Jao vidi naslova, pa kloc veze nije imao.