Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Odlazi, brulo. Povedi Dala i Sofiju sa sobom.
U svakom zlu neko dobro. Sad Mirza pokazi da volis Sarajevo. Odrijesi kesu za nekog dobrog takticara da poslozi ovo sto imamo i da se nadamo da ce Sarajevo u novoj sezoni liciti na klub shodno finansijama koje ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mahala prica Hadzibegic novi trener , najebali smo opet ako istina.
nasluti...
I ovo smjenjivanje trenera non stop nabihjem na * urac.Ne valja dudic,ne valja Varesanovic pa ko valja?Igra i filozofija tima se gradi godinama.Drugo poluvrijeme protiv torpeda smo igrali kao beazil
Eh moj mirvicu ti ni sam neznas sta hoces, pa mirza nije trebao nikako biti trener ni od pocetka, stalno se u krugu vrtimo jer neznamo sta hocemo, mene nebi nikako iznenadilo jer to je mirvic, da sad onaj dedo faruk bude u klubu i opet ce biti new era i onda sve neki hype i na kraju opet otkaza jer nepase i tako dalje, ko muha bez glave non stop iste greske, nek imas 500 miliona kad neznas postavit dobre ljude u klubu, pogledaj se na chelsea sta se tamo desava...
Jel sad Husref na redu
Jel i sin ide u paketu? Kažu da će biti najjači transfer zadnje decenije?
Bravo Ismire, ovo je pošteno, dobio pare, pojacanja, pun stadion, puno povjerenje...mnogo novca je uloženo da bi nas neznalica vodila
Ovo zeljini botovi pisu protiv Ismira da stvore sliku ko da smo mi protiv njega, nemojte nasjedat na ove fore
Mirvic ako hoce da bude pravi trebao bi citav sjever dati djeci uz dodjelu članskih karata i nikad vise ne dozvoliti huliganima da upravljaju klubom. za tri četiri godine imali novu armiju navijaca a ne narkomana, polupismenih i laznih zaljubljenika kojima je vazno samo otici na gostovanje, napraviti nered i prazniti klubsku klasu. i ovaj posljednji "izlet" kostao je klub 30.000 KM
Jedino ispravno bi bilo vratiti covjeka koji je Mirzi "ustupio" mjesto jer je ni kriv ni duzan morao otici zbog sijaset razloga i gospodski je dao ostavku. Treba mu dati drugu sansu koju ce sigurno iskoristiti ! Sad ima ekipu za uspjehe. Morao je stalno igrati na strani, ekipa imala 15-tak stativa u prvom dijelu itd. itd.
Jedan grad...jedan klub! Volim te Zeljo!
ser..m ti se na taj jedan klub, usljo
Poseri se na svoj, zaslužili su.
Sezona haman nije ni pocela ahahahah
Dalu najteze palo ovo, izgubio sigurno mjesto u startnoj postavi
Pogledaj mu ucinak...jako lose.
Čuo sam da če angažovati Mrinja ili Klopa......Mogu oba doći al rezultata nema jer nema igrača Sve ovo ne vrijedi po pi....e hladne vode.
Nisam navijac Sarajeva i zato cu udarit kontru ovim strucnjacima sto palamude po tastaturi .Nije trebao dobit otkaz, on je pravi lik. Jedino mi na zivce isao njegov sin. Mirza je posten i dobar. Vrijedniji je od narkomana sa tribina koji su trazili ostavku.
Pa ako je pošten što forsira sina kad nema pojmaNek se ugleda na Nikića koji je svog sina istjero iz kluba koji je trnirao jer se nije zalago na treninzima..