Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da gledam ocima niko se nece odazvat a kad oni dodju na red onda se niko drugi nece imat pobunit kaze jedna cuvena
Mirvicu samo ostro s bagrom. SAVEZ NAPOLJE
NEMA NAZAD!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kažu loše nam u Bosni. Pa idioti ogrnacini, nije ovo problem Sarajeva, nije sastanak da se vidi šta će sa tom utakmicom. Nego da se kriminalni savez stjera u cosak
Ma ne možeš ti to objasniti nerazvijenim mozgovima, ne ide.
Clanarina fudbal je najvece otkrice sarajevski fudbalski radnika i namjestene lige po mjeri trenera....babini sinovi sparama se guraju odmalena i sinovi bivsih fudbalera....zatvoreni fudbalski krug kojeg placsju najvise roditelji djece i treneri ne smiju odvest djecu ć na cestit turnir jer ce se vidjet rezultat njihovog nerada..
Koliko FC Sarajevo ima udruženja i " prijatelja " kluba što isisavaju pare?
Pa vi niste normalni.
Svako onaj ko ode iz Fk Sarajevo da radi u reprezentacijama npr doktor, fiziterapeut, administracija treba ga protjerat iz kluba. Isti su kao i Faruk Hadžibegić, Pilav, Đemiđić mrzitelji i rušitelji kluba.
Nije ni ova glava za dvije noge... Šta misli on postić'... Od početka ove cirkus lige problemi sa sudijama koji sude ono, ko da više, tako mi se čini, a pitari se dobro ogrebali o sudije dok nisu postali Hala Madrid... E sad' u suru i tišu mišu... znam da će gubitak love za neučestvovanje u Evropi udariti po džepu ovog kockastog, ali to ti je rizik.
Za sarajevo je sezona zavrsena, tesko da ce izborit evropu, a tesko i da ce u zonu ispadanja. Ali nije za zelju, tuzlu, igmana, goska koje sudije mogu gurnut u 2 ligu, nije za veleza i slogu koje sudije mogu kostat evrope. Kako hoćete, ako ikog sad treba bolit briga to je sarajevo
Kako ce tesko izboriti Evropu??? Vec sljedece kolo ako pobijede a Velez izgubi bice treci. O cemu ti pricas covjece???
Jest al nisi uzo u obzir oduzimanje bodova sto je neizbjezno.
kao zeljovac,molim upravu zelje da se odazovu sastanku..samo zajedno ovu bagru mozemo poraziti
Vico zadao strah ne smiju u wc bez njegovog pitanja
Na Kosevu 0:0, a u Bijeljini Zrinjski iz nepostojeceg penala zabi gol. Raduju se zapad, urla istok. Krepajte
Puna podrška. Stati u kraj koruptivnim pojedincima, Vico, Pilav, Beus, Valjić, Kazlagić, Durić, Njegomirović, Čolpa pod istragu i suspenziju. Nema nazad.
Lik nije normalan, šalje u nedjelju dopis i očekuje da mu se ljudi jave u ponedjeljak sa potvrdom (uključujući one koji moraju putovati), radi sastanka u utorak. Dečko previše proveo u Americi gdje robovi rade 7 dana u sedmici.
Ko da gledam odazvace se bosanski klubovi: Željo, Igman, Velež i Tuzla. Ali nema veze bitno je smradove istjerati
Vici blokirati pristup savezu na ovaj ili onaj način
P….i i ti i tvoj vjestacki klub..
Sada kada treba sarajevu trrba da se jave klubovi,kada su se timovima na kosevu ponistavali golovi zbog nepostojecih ofsajda,kada se nisu dosudzivali penali,a igraci rukom branili go,kada su fudbaleri tuzla citya klecali na kosevu,tada je savez valjao,sada kada je pocelo njih udarati savez nevalja,ako su pametni niko da se neodazove,dobivali korona titule,titule osvajali gdje su iz ofsajda golove davali,tada je savez valjao ei kada njima nepase onda nevalja.
A sta je sa aferom punac sta sa korona titulom kad je Borac kao četvrti išao u Evropu, nije tad bilo sastanaka ni rata sa savezom, karma is a bitch...