Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar im ne bi bolje bilo da su sami dali otkaze? Otisli bi sa stilom.
Od zdravog kluba praviti ovakva sranja fuj. Najveći dio odgovornosti snosi naravno uprava. A isto toliko navijači,pojedini znamo ko su? Narkomani koji se miješaju gdje im nije mjesto.
misimovic gospodin covjek ljudi zele preko noci da covjek naoravi od zelje vele silu oa nije caj a gospodin siljak nije kriv za Evropu i uplatu jer zeljo nema feninga i ovo sto citam nece navicai da se klub privatizuje da ga hoce kupit neki stranac volio bi da mogu gledati svog zelju u miru i rahatluku da imaju para nista vise
Naravno ovo što se dešavalo u Želji se mora se raskrinkati, uprijeti prstom u organizatore i realizatore ( potpisivanje štetnih ugovora po klub, povoljnih ugovora za sebe, propuštanje pravnih radnji /žalbi prema sudovima, namjerno kašnjenje u isplati dugovanja, namjerna doznaka novca na pogrešan račun,,, .. NIje teško zaključiti .
Na ovim prostorima mnogi sanjaju pa onda i planiraju: '' kako uči u neki klub'' a onda dolazi operacija izvlaćenja para/novca/love.. S lično se godinama dešavalo u KK ''Bosna'' gdje su pojedinci isplaćivali sebi enormne plate, nezakonite honirare i procente od prodaje igraća. Mamić je to doveo do'' savršenstva'' a ova ekipa koja je instalirala g-dina Šiljka ima i daleko opasnije planove.
Gasulhana od kluba.Polahko ga sahranjuju pojedini.E,sad neka onaj "ćoro" replicira,ima šta itekako.Govno "smrznuto",to je ono kad drugom zlo misliš onda se nemožeš nadati dobru.
Pa to ti je kad jalija pocne da se petlja u sve oko kluba .
haha
Uh,bas smo se nasikirali ...Nadolmio se Miro za 10 zivota,pocevsi od AC QUATRA pa nadalje.
bvvvvvvvv minus 20 smradu kamataru odlazi
sta je sa kompletnom upravom i ostalim clanovima iste koji su dosli kad i Selimovic i oni trebaju da podnesu ostavke i oni su odgovorni isto kao i selimovic ..nedavno ustamujic nesto komentarise da ce ici na bolje ali vidimo talasika strasan nazadak izgubi se licenca krenu odlaziti mesetarska uprava hajmo sad ustamujicu i ekipa komentirajte nesto
pa ovaj covjek je kriv i on je Misimovicev covjek, sta hoces sad?
Navijaci Zelje drze podobne u klubu jer imaju finansijsku korist od njih kao sto je ovaj gulasov potomak iz konzuma,napokon da ode ovaj ljakse!
kakvu crnu finansijsku korist jadan ne bio, pa ne moze se iz Zelje izvuc ni marka, kad smo u dugovima do grla. SAMO PRIVATIZACIJA SPASAVA KLUB.
Ocu brat bio , daBogda
Ma sve su to klosari i dok nas takvi budu vodili uopste ovdje na ovim prostorima nece biti niti kluba niti fudbala
NAPOKON. Zapamtite, on je bio najveci ublehas. Sad ce Zelju krenuti na bolje.