Nekadašnji nogometaš
107
Mirsad Bešlija novi skaut FK Željezničar
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je la(h)ko postati skaut. Dovoljna je odluka UO ili predsjednika. Pa P,apac je kao skautirao ( preporučio) onoga Mehremića. Hadžića, Projića...sad pogledajte snimak Zrinjski - Željo 3:3 pa recite svoje utiske....lol
Za početak, odmah dovedi svog sugrađanina Dinu Beširevića kako znaš i umiješ!
Ja sam skeptik
Sjecam se Beslije kada je dosao kao djecak u Visoko i hranio se kod nas u Hotelu Visoko, ljudi moji nije da nesto imam protiv njrga ali lik nije znao sastaviti recenicu, zavijao je kao pokvaren gramofon do granice da ga ne mozes razumiti sta prica!
Nek' ti ne zavijas jebm te u materi. Ako nemas nista protiv onda napises svaka cast momku koliko je uspio u zivotu ili zaobidjes post.
@sula123 Ne psuj bezze, ja sam zeljovac, zelim reci da nije on za neke funkcije!
Propo zeljo 100000000%. zivi bili pa vidjeli
@XE:D Nesto se pitam, zasto su pitari jedini koji blate Misimovića? Hmm? Pa ako unistava Zelju, zasto onda pitari toliko silno zele da ode iz Zelje? Ili vam pak nova tribina, novi travnjak, transparentno, zakonito i pozitivno poslovanje smetaju kod njega? Bio nama "krivac" Misimović jos 100 godina u klubu, da ga pokvari jos vise :))
@XE:D kad se vi vratite 😂😂😂
kad ga Besho zavuce Spaniji, to se ne zaboravlja. a sudiji ebem sve za oni pola sata produzetka.
Nije on dao gol ako gledamo istu utakmicu ja mislim da je to bio Miske kad se igralo dok španci nisu izjednačili.
Skauta i kurtza, ovaj nebi lubenicu znao odabrati na zelenoj pijaci
Steta sto tebe nisu zovnuli za skauta. Sto se tice tebe iz jedne recenice vec znamo da si nepismen, ne dao bog da te bolje upoznamo!