Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U repki sve tarabe igraju,70% igraca iz repke na klupama u svojim klubovima i fol igraci. Husejinovic sa viskom kg u Sarajvu dok je igro,bio je bolji od pola ovih taraba.Bravo Safete nek ti svraka pjandura igra.
E daleko ti je i Husejinovic dogurao...
je.bo vas steva u du.pe...i nemanja supic vam je bio jedan od najdrazih pa kad je izgubio status reprezentativca poceo tamo da pjeva hvalospjeve ratku mladicu...bravo unai emery otjeraj to vlasko pasce...nek ide tamo u jagodinu tamo mu je mjesto...
NE SERI !!! neznam sta da ti drugo napisem
a kako bi bilo da ponovis taj 2. osnovne specijalne škole?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Idi Steva negdje gdje ces igrat!!! mlad si i odlican igrac i uvjeren sam da ces to i dokazati tamo gdje budes imao minutazu. SAMO NAPRIJED I SRETNO!!!
Toliko o najvecoj nadi bh fudbala.
Hikmete ne rise!!!
hikmete prati ti vasu repku i vase nade. gledaj kako samo pjevaju himnu i divi im se na muzickom talentu jer drugog nemaju