Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim RS punu mojih derpa
Bravo.Povreda iz lige prvaka je već prošlost.Živio ti nama.
IGRA NAŠ PJANJIĆ K\'O PRAVI ZMAJ! ;-) HVALA BOGU DA NAŠI REPREZENTATIVCI IGRAJU DOBRO. UZ BOŽIJU POMOĆ BOSNA I HERCEGOVINA NA SVJETSKOM PRVENSTVU.
miraleme svaka cast....ja turcina komentatora....nimalo se ne obradova za gol....valjda sto su ostali iza nas...heheheh
brao kralju! sjajna golčina!
ne sam safeteeeeee,, miraleme sine šta ću majci reći,,, ovo je budući ronaldinho
a novinara i kur... nista za asistencije,plus peti go je bio autogo...coro.coravi subota za Lissabon,utorak u Zenici ABD forca BiH
komentator prica na gorskom jeziku.
To LEGENDO MIRALEME!Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Mozel mi ko objasnit na kojem jeziku je komentar,ozbiljno? Ma SAMO naprijed ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CIROOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooo BOSNO i HERCEGOVINOOOOOOooooooooooOooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooo! BiH4EVER!
Pogledajte ovu asistenciju Pjanića: http://www.youtube.com/watch?v=eLCqsUMuLiA
ma imamo mi dobre individualce, vrhunske napadace, ali kao ekipa smo prespori, zabiju nam 2 gola u 3 minuta, odbranu mijenjat pod hitno :D:D
pipo se resetovao kad je vidio golcinu bb
gol i DVIJE asistencije i to kakve...sila
kakav gol mali...svaka cast
Ovo ce biti moderni Safet Susic,kakav prodor i asistencija za 5:4.Hajmo Miralema umjesto Muratovica od prve minute i imamo jacu sredinu i napad od Portugala ma gdje god igrali!!!!!!!!!!!!!