Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Serif proguli do Luxemburga bez izolacije
emotivno je ovo itekako....ja nemam sina,ali sam sve vrijeme preplakala uz ovu pjesmu...zivjeli nam kceri i sinovi💖💖
A Djokovic dao N. Pazaru 80000 KM, samo kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nikom nije ukrazo, posteno je zaradio. Sretno Miraleme..
e kakve papcine, zivot ti yebhem po sred pichke
Sretno Miralemu Pjanicu u Barseloni i da nas jos mnogo godina obraduje golovima i asistencijama i u Reprezentaciji BiH. Mire je pravi ambasador BiH, puno bolji od nekih zvanicnih koje BiH predstavlaju u svijetu. Dokazat ce se Mire i u Barsi, to je sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A corona ...?
serif of hors...
Balkanski zavidluk na nivou. Sretno Pjanke pa da do godine plata i poraste.
Balkanski zavidluk na nivou. Sretno Pjanke pa da do godine plata i poraste.
Miraleme, nemoj svega ti da ti Šerif pjeva kaznit će te sa tri stoje ćim pređeš granicu
Koga boli k...
Ljakse
krkanska posla...imali u drugacijih pjevaca od ovih konjevica!?ko i kod dzeke novcanice lijepi po pjevacu..
Vidi ljubomornih bošnja kojima je krajnji domet komentar na klixu,baš se Miralem nasikiro što vi ovako komentarišete,paćenici...Ništa ljepše nego kada neko ovako uspije u zivotu a onda ovi miševi počnu moralisati...Sjedi djesi,ni za djesi nijesi...
Hocel Stasa Kostarac biti prisutan?
Zamisljam kako Pjanketova mlada (ona voditeljica talijanska ili manekenka) vozi kroz Torino napucana i sredjena, a u autu grmi Serif,Jasar, Halid, Muharem. Zanimljivo...
korisnickoime77 Pa nije kroz struju prolazio hahaha zezam se.
Da ne ispadnem ljubomoran al ove cifre koje se trenutno vrte oko igraca su tako jedno preseravanje i nabaijanje morala na k... da je to vise smijesno. Peru se pare opasno u fudbalu. Sad smo vidjeli u koroni ko vrijedi tih para.
Jesmo mi pogan pa ne moze cojek procitati pozitivan komentar ni na jednom portalu sta god cojek uradio .Dzole dao pare, ovaj presao u barcelonu ,jala prvi na top lista pa sta vam je ljudi dok god razmisljate tako umrjecete od ljubomore ,budi zahvalan sa onim sto imas ako sta neleti bolje obraduj se.
Kompleksaši
Ovaj put nije bilo live na Instagramu 😁😁😁