Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ako propusta, i sto smo oslabljeni ? Kao trebaju nam bodovi sad za nesto .
@sociJolog Ma šta će se blamirati sa sa neznalicama ito revijalno.
Bajrudin sta je Jermenija =D
Koga briga? Eto, ucinii ste da nikog nije bria za nesto za sta smo 30 godina izgarali. Bravo svi!
Pjanic nikad nista nije odigrao, za repku. Dade grcima go iz slobodnjaka tamo nekih kvalifikacija, a oni nam ga zabise u zadnjoj sekundi. Po mom misljenju pojma mi nemamo a mislimo da smo neko i nesto. Spori smo, peglamo loptu, losih dodavanja ko cetvrti protiv treceg razreda, los fokus generalno. Jedino kako mi mozemo da igramo je da se postavimo kao veliki autsajderi, sto i jesmo. I svi u odbranu i kontre. Pa 00 ili 10.
A jel igrao sinoc!? A jeste, okrenu ga half kod prvog gola!
Uvijek kad je revijalna njega nema boleatan... sto njega ne izbaci sad kao begovoca......
Nemoras ni ti ici prosinecki sta ces
velika vala steta
Meni samo nije jasno zašto trener nije juče pozvao njih 12-13 iz naše lige pa nek igraju nek se kale ako ništa, jok u nas je ko u Hadisu zapisano da moraju igrat Pjanić, Džeko, Kolašinac ionako smo odavno izgubili sve šanse za plasiranje na EURO, pa čak i da prođemo preko Lige nacija ja da sam na njihovom mjestu mene bi stid bilo. Mi ne zaslužujemo ništa.
Robi, dželat BH repke
..... jazuk ! 😂 .... ne može nama pomoći 11 Pjanića ! .... želim mu brz oporavak , nek' gricka kolače , da mu lakše bude !!!! P.S. - Džeko ne propušta ?!? .... čudno ....!!!!
a igro je sinoc ili?
Kada zmajevi prestanu shvatati utakmice reprezentacije kao termin za raju i kada Dzeko ne bude veci autoritet od selektora u svlacionici moze se razmisljati o napretku.
pa zar mogu biti slabiji! treba pustiti da i lihtenštajn nekoga pobijedi, sebi ravnog. bolju priliku neće imati
Protiv strasnog Lihtenstajna 😂
Mire nije trebao ni ovu igrati. Chiellini mu je odmah prišao da vidi šta je. Juve igra protiv Atalante a Inter im na guzici, u ligi prvaka igraju protiv Atletica koji isto moraju pobjediti... Utakmica sinoć niđe veze... Nisu trebali igrati ni on ni Džeko ni Kolašinac.
nece da igra shvatite poz
a fakat sta je sa menalom, onomad na turneji po usa bio odlican ali nakon toga nikad se vise nije ustalio u reprezentaciji?
slabo pratim te nase igrace ali sam ocekivao da ce se ustaliti, steta, obecavao je...