Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biti prvotimac jednog Juventusa je velika stvar u nogometnom svijetu al eo opet vidimo nasim nesto ne ljava.
NEK JE KONACNO PRORADIO
Pjanke mrzi ovu dejtonsku zastavu zato je i gadjao da je skine iza gola, samo ljiljani dolaze u obzir, zna Pjanke
torinske suge
... ne mogu, a da se ne sjetim onog promasaja u Zenici protiv Kipra 1:2 :(
Mislim da je ovde sudija na poluvremenu vdio da je zaista postojao kontakt i da je na pjanketu bio penal i samo je cekao trenutak da se"iskupi"za gresku tako da je ovaj penal ustvari samo ispravka sudijine greske.samo pjanic nikada vise nece pucati penale za juve poslije ovog penala i nonsalantnosti.samo ga je sreca spasila sto je na golu bio jako naivan golman jer iole bolji bi ovu loptu ufatio i nabio na tribine.pozz
To Pjankeeee
Nije bio penal ni u snu, opet ce Juve u drugu ligu zbog namjestanja!!"
ja mislio da je zabio neku golcinu ( slobodni ili sut iz daljine) i tako odlucio utakmicu kad ono gol iz bezveznog penala.
šteta za atalantu. fino igraju ove sezone a stara kurva vazda gladna trofeja ko qraca