Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pjanke!
Sta li ce mrzitelji reci na ovo ?
Pjanke,prodane duse mogu da ti puse!!! A za sve bolesnike i znance fudbalske igre,da mi odgovore samo ima li i 1 igrac na svijetu koji je samo uspijehe imao? Pa onaj cigo Messi prije par mjeseci dusu po terenu povraca,nista od njega,al ja ne procita ovakve gadosti i negativnosti ;(. Jel Dzeko,Pjana,Vedo i neko nas slican,ODMAH RAPSALITE,fuj, mi smo pogani od naroda fuj. Gadite mi se :(!
Miraleme, samo tako, nedaj da kukajuna tebe..
"ijopet" protiv napulja pjanke sam rijesava utakmicu.. :):)
Vidi stručnjaka.
Potpises novi ugovor, produzenje je tu. I, odjednom, stara forma je ponovo tu. Problemi, opterecenje - nestali k'o da si ih rukom skin'o. Kakvi kondicioni treninzi, taktike ...i price. Jedan potpis to rjesava. Gledaj da ovo bar jednom ponovis u Zenici. Cestitke!
Moj Himzo kaze,Pjana kralj,ja kazzem oprasi ih Mireeeeeeee
Šemsa ti kao stara olinjana znas sigurno ,dali je bitna veličina ili što neki kažu tehnika!!!! :) xd
Nek je mashala i nek more makar po sata,rekla sam Himzi dok je taki ja cu svako jutro must i podmirivat krave!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke na golu ali smijesno je kako jedan igrac reaguje na kritike. To nisu vrline pravih majstora kakav sam mislio da je Miralem. Dobar je igrac ali njegovo ponasnje prema sudijama i opcenito na terenu u zadnje rijememoze znaciti samo neprofesionalizam i nemoc.
Sudija nije muško! Sudija nije muško!
I corava koka ubode pokoje zrno.
joj pa to bi i ja ubacila u go...
Napokon Pjankee!!!
Izašao je navodno jer mu je Ibraković rekao da se pričuva zbog prelaska u FCS.
Ma burazeru ne moze on pored Cimija igrat... ;-)
nas princ
bravo za PRINCA
Bijesan je sada Mire jer je procitao nase kritike na Klix-u. Ja vam kazem, ovaj Klix je puno vise nego sto mi mislimo...
Lilium: Ja to sve dobro znam i slazem se.... ovo je bila sala.
Bolje igra za Romu nego za BiH
Aaaj, romaleeen.