Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke kao Xavi. Siguran, dobro pokriva teren, par puta fino presjekao pasove
xavi sa olx.ba
Nije loš uklapa se polako u ekipu al treba tu još radit na pokrivanju igrača i u napadu malo nišanske sprave da naštima, stagniro je dosta u Juveu što se toga tiče u Lyonu i Romi je razvaljivo i baš dobre golove davo. Još malo i Busquets meraja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Doktor u odnosu na Busquetsa, pitanje je samo kad ce mu uzeti mjesto prvotimca! Idemo Mire!
Da nije bio zarazen vec bi igrao od prve minute. Busquets jednostavno ne igra najbolje u ovoj formaciji sa 2 defanzivna vezna, Pjanic kad je usao odmah se vidjelo da mu je ta formacija u nogama.
Ma svaka cast za karijeru juve, barsa, roma, lion (za reprezentaciju nula) ali nisam fan fudbala "prvom do sebe i tjeraj dalje", zbog toga bi fudbal bio manje gledan od saha, isto onaj staticki birvaktilini stolni fudbal igraci na federe
Ukrao messiju slobodni i tu je zavrsio prije nego je i poceo
SRETNO PIJANKEEE LEGENDO
Barcelona fino posložena, odigrali sa pola snage...nije mi jasan Griezman, nije se vidio...Miralem kao da mu je 100 utakmica a ne prva!!
Otiso haman da bude zamjena onoj koloscuri busketsu
sad mu mogu isplatiti i topli obrok
Mora se naviknuti ulaziti sa klupe, velike stvari se postižu malim koracima. Minutica po minutica biće i pola sata
dobar pjanke dobro je sjedio malo nervozan na klupi za rezerve
Jako vazno evo meni odma plata veca zbog toga
jooooooj najgori!! nije on za veliki klub, KLOC, nadmašio džeksona!
Neka je Miralem pa makar
Zadnji put sam ovoliko selektora na jednom mjestu vidio kad sam Vrbanjusu gledao gore na pomocnom terenu, u 10 ujutro, cirka 1984-e.
12 minuta.Dobro je, Jovic nije toliko skupio otkad je doso u Real.
Pjanić dobro odigrao, i u odbrani i u napadu.
Trebaće dosta vremena da se uhoda u sistem, ali sigurno će imati sve više i više minuta. Nek mu je sretno.