Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Mire! skupa sa Dzekom da gostima u petak uvalimo tricudopulos :D
@007kikser je l´ babo sta stavljao da istocne komsije ovaj ciklus nece u minusu zavrsiti? tu ti se babo mogao opariti. mada bi naaaajbolje bilo, da ti ga babo nije stavljao u mamu. vidis koliko se zeznuo :****
Kad nazivas Pjanica tako pogrdnim imenom,kako onda svog ljepotana modrica zoves..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kad imate ovakvom majstora dovoljno je da bude na terenu. To sto on nema podrsku kao u juventusu ili naigolana iz rome to je druga prica. Samo cinjenica da nece grci pravit faul na 25 m je dovoljno sto je u terenu.
@007kikser Dobro je da i Modric nekog razbije. Samo da znas moj drug mu je zenu razbijao :) Pjanic se ne buni kad je na terenu ali Modric bi trebao da razbija vise na drugom polju nego na terenu :)
Dobro je
Mire molim te budi puno bolji nego sto si bio protiv Reala
Cimirot na defanzivnog veznog,Besic u sredinu a Pjanica na ofanzivnog veznog,to je dobitna kombinacija
Princ Bosanski sin kraljice BOSSANE -zajedno sa Bosansim dijamantom ce da posebno sjaje jel ce unistiti GRCKE BOTOVE
Bravo Prince! Nisam bio na utakmicama 6-7 godina, a sad kad dolazim bilo bi mi zao doci na ovu u petak a da tebe ne bude, kao i ostatka ekipe. Samo jako do pobjede.
Uvijek izadje kad ne ide...kad gubi...prvo zuti....pa sve tako i u repki nekad u romi sad tu...
Sad neznam jel on povreden il se i bosanski aparat pokvario
Dokaz da sam bio u pravu jucer kad sam rekao da je zamjenjen zbog lose igre u drugom poluvremenu jer zna se zbog cega se mjenja igrac u 70. minuti
Svoje mrzit a tudjim se divit, tu ni terapije ne pomazu, samo dobro utuci pa posut krecem
A po čemu je Pjanić moj/tvoj?
aj poturice ne kenjaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mire, nemas nikakvih vaznih utakmica poslije ove, sezona je zavrsena. Znaci, protiv Grcke dadni maksimum za ekipu i pomuti Grcima sistem sa ubitacnim pasovima 💪✌️👍😜🇧🇦⚜️
Pjanićev problem je što ga čuvaju dvojica, zato njegova igra za repku nikad ne dođe do izražaja. Al bitno je da igra, jer dok ga čuvaju dvojica imamo tehnički igrača više :)))))
MILERAM PANJIC LEGENDA KALESIJE AL U KALESIJI PO POPULARNOSTI JE TEK DRUGI IZA KALESIJSKIH ZVUKA
Mire sad na dušu domaće hrane poslije iftara,živni malo
bravo, gazijo!