Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIRALEM PJANIC NAJBOLJI IGRAC SA OVIH PROSTORA ! Prije svega covjek ! Bosanski princ ! Nije bezveze proglasen za najboljeg veznjaka na svijetu...
bosna nije republika nego obični protektorat a ko je najbolji igrač govori ko igra za real i vrijedi 60 miliona eura a ko za prosječnu romu i to ko rezervista kmeeek
Gdje si ti ograisao ? Kikseru vrati se svojim pradjedovima Bosnjacima i ne smaraj...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj zamisli njega umjesto mesia
hahahaha to ni u igrici nemože mali je prosjek
zajedno sa Messiem
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nista ruzno nema u snovima :)
DEFINITIVNO U SVAKOM SEGMENTU JE BOLJI OD Đ(Dž)EKE ...... ps : samo pojedinici nemojte sad pa nisu na istoj poziciji ... zam da nisu ali Mire je bolji za tri klase od KLOTZA
e ne mogu docekati ovo SP, radi ovog kiksera i slicnih. . . kako ce ga samo krvatići ispušit ! Pa zar stvarno misle da imaju ikakvu sansu protiv Brazila, Meksika i Kameruna ?!? Jedva dobise na guzove amatere s Islanda.
Mora i Pjanke da je čitao nedavno objavljenu listu največih plača u Evropskim klubovima i u Americi košarka i Baseball : Topp 12 2013 1. Manchester City, fotboll - 59 miljoner kronor. 2. New York Yankees, baseball - 58,5 miljoner kronor. 3. Los Angeles Dodgers, baseball - 56,6 miljoner kronor. 4. Real Madrid, fotboll - 55 miljoner kronor. 5. Barcelona, fotboll - 54 miljoner kronor. 6. Brooklyn Nets, basket - 49,6 miljoner kronor. 7. Bayern München, fotboll - 48,7 miljoner kronor. 8. Manchester United, fotboll - 47,8 miljoner kronor. 9. Chicago Bulls, basket - 44 miljoner kronor. 10. Chelsea, fotboll - 44 miljoner kronor. 11. Arsenal, fotboll - 43 miljoner kronor. 12. New York Knicks, basket - 42,7 miljoner kronor.
A Pjanke, ako baš ganjaš plaču, Samuel Etoo je u Anzhi Maschkali tamo negdje bogu iza leđa primao 220.000.000 kronor, to su švedske kruna koja stoji 9,5:1 na euro.
Lice dječaka,srce Skenderija,total skill like Zidan :)
isti iniesta kad ga gledam kako igra , elegancija u igri level pro.
Kolasinec u Manchester Unitedu,Pjanic u Barceloni,Dzeko u Inter... Ima da ih dogodine sve gledamo u polufinalima Lige Prvaka! Bravo Klix.ba,bravo na transferu!
oprosti alene ali kakve veze ima klix sa svim tim transferima?
Dobrodosao Mire
Ovo su dokazi koliko su Bosanski fudbaleri premasili ostale iz regije, i svako poredjenje nekakvih modrica i mandzukica je uvreda za Edina Dzeku i Miralema Pjanica, Ronaldo i Messi bi trebali biti ponosni kada se oni porede sa nasim Zmajevima
zamisli da je kod nas bio "rat" kao u Sloveniji ili Serbistanu ... svasta bi bilo
Pjanic je za Mesia izmislio fudbal. To bi bila velika cast Mesia i ostalim igracima jer bi mogli dosta toga nauciti od Pjanica !!!!!
Pašice moj PSG će dominirati dok je Ibraka tu , a kasnije ko zna šta će biti.
pjanić je jedini igrač iz bosanske repke kojeg jako cijenim. momak je igračina.
jedini bi možda imao mjesta da bude na klupi hrvatske
kikSero...dosadan si vise sto jes' jes'.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahahaha još se smijem čuj nije loša barca pa rezervisto staklenonoga jedva imaš mjesta u prosječnoj romi
majmunee
majmuncicuu
hahahahahahaha pa ti jedva igraš u romi samo jer je puno povreda u prvom timu staklenonogi bradati parcove
Jeste samo igra zato sto nemaju drugog igraca... koji si ti bolesnik :P
pa i igra jer naingolan je povrijeđen koji je za malog staklenog xavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)