Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog u zatvor strpat, neradnik i prevarant obicni!
Ja ovdje procitah samo 3 razloga ... ?!
A đe češ sad?
izgleda da ljudi iz milana nisu jos uvijek skontali da danas igracu od 18 god moras platit 100 miliona a on ce se setkat po teretnu jbg moderni fudbal
Mino kralju uzmi ih lopatom.
koji je ovo kriminalac... ovaj ravijojla... a donarumi želim da slijedeću godinu presjedi na tribinama... supcic
@andres_iniesta_2 a sto je kriminalac? Neka ga tuze ako je kriminalac. Klubovi mogu da zarade milijarde a niko drugi ne smije...neka im uzme sve.
Nijemci i Bundesliga zakon. Raiola jednom izjavio kako mrzi BL jer je jednom nazvao sportskog direktora Schalkea da mu uvali nekog prosjeka za velike novce, predstavio se: "Ovdje Mino Raiola", a direktor mu rekao: "Mino who?". Samo rusima i arapima po engleskoj i francuskoj moze prodavati razne Pogbe za cifre od 120 miliona.
Zato i ne osvajaju LP nikad. Bayern osvojio 2012/13, a prije toga njemacki klubovi pocetkom 2000. godine.
@pinkman U ovoj deceniji, predstavnici BL, EPL i Serie A imaju po jednu titulu. S time, da je Bayern bio finalist 2010. i 2012., a 2013. igrano je njemacko finale. Nakon toga, Real i Barcelona dominiraju.
pohlemni manipulator kojem nije mjesto u fudbalu
Jedini razlog , s njegove strane , jeste da ne bi mogao napunit dzepove da je ovaj ostao u klubu.To je s njegove strane razlog da ga nagovara da ode.A o razlozima ovog malog dripca ne bih , jer ih nije ni imao. I za autora teksta , nije se on pojavio 14. sa donarumom i sa osmjehom na licu , nego je došao sam , a balo je u poljskoj s mladom reprezentacijom italije.