Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO I TREBA
A ništa financijski,ha ?
Pa Koliko su para dobili ova dva kluba koja igraju u evropi i prestavljaju sviju nas .Podrska je smijesna ,vrijedja zdrav razum
Naučite se kulture više,Željezničar je i veći klub od Sarajeva i stariji klub od Sarajeva ,znači ministre KURIĆU treba pisati:podržimo PLAVE I BORDO,J.bo te onaj ko te postavio ministre.
Prepucavate se ko je gori u Evropi, trpaju vas ispodprosjecne ekipe sa Malte, Albanije, Kipra, Bugarske, Rumunije, Moldavije... JADNI STE I JEDNI I DRUGI
Vjerovatno da će vlada Kantona Sarajevo iz budžeta izdvojiti nešto novca za organizovanje utakmice (policija, zaštitari).
A koliko su ulozili u nase klubove?