Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, DOSTA je... ne mogu više da nazdravljam uspesima srpskih sportista. Vaterpolisti uzmu medalju - ajde da pijemo, odbojkaši uzmu medalju - ajde da pijemo, košarkaši uzmu medalju - ajde da pijemo, fudbaleri se plasiraju na Svetsko Prvenstvo - ajde da pijemo, Partizan i Zvezda se plasiraju u Evropsku Ligu - ajde da pijemo, pobedi Zvezda u Kelnu - dobiću cirozu jetre.
@djesterajaevobelaja NEEEEEE, bežite od mene! :-)
Fekalistanci u SDA faveli u čudu... :-) Železničar i Sarajevo se nikada nisu plasirali u Evropsku Ligu, a trenutno se ni vode nema... a Zvezda pobedi Keln u gostima. :-) Svaki komentar - suvišan.
Jest tebi zanimljivo u zivotu kad si toliko opterecen nama mora di si ruzan usamljen i isfrustriran zalim te hahhahah
@nadrealan21 Volim da vas gledam zblanute, a pune mržnje i besa u upadljivoj nemoći...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Нек'се Маракани, врате славни дани,...
Da mi imamo novinare kao što nemamo sada bi oni napisali jedan istraživački članak i ismijavali naš MUP. U Kelnu tampon zona 2 metra (za 5000 Delija) a kod nas na derbiju 20 metara (za 1000 Hordi). Da je kojim slučajem Zvezda gostovala na Grbavici naš MUP bi tražio pomoć vojske da kontroliše nekoliko stotina navijača. CIRKUS!
Svaki sportski uspjeh u regiji nebitno iz koje države treba da se podrži i čestita umjesto da se koristi kao prilika za nacionalističko prepucavanje koje nevodi dobru niti ima koristi od toga. Zato čestitam Zvezdi kao i Rijeci koja nesretno izgubi od Milana. Čestitke komšijama!
Sve vreme se pitam - kako li se oseća SDA Fekalistanac u sarajevskoj faveli? Pratiš Evrobasket, Evroligu u basket, Evropsku Ligu u fudbalu, Svetsko Prvenstvo, Olimpijadu, bilo šta... i gledaš Srbe i Hrvate kako se bore za boje svoje zemlje - a gubili ili pobeđivali, ipak se bore i uspešno promovišu svoju zemlju - a onda ugasiš TV... pa odeš da sereš i pereš čmar iz flaše u protektoratu. Ni državu nemaš, a ne sport da imaš... tuga, nesreća.
Još nešto "misliš", mahalski, "tkz. BIH će pobediti", a ne samo da ćete večno do raspada ostati protektorat i niti u jednom trenutku država... nego mira neće imati niti jedne sekunde do raspada. Prcaćemo vas do kraja i intenzivno... jer ste ološ nepismeni bez vode.
Delije su to...
Dok mahalasi sline, Zvezda gazi po jevropi
Zveeezda zvezda!!!
Partizan vodi 2-0 na poluvremenu protiv Dinama iz Kijeva. DOMINACIJA! Ajmo, Grobarčine... niste loši, šabani moji. :-) https://www.youtube.com/watch?v=iK3F6XfLLFU
Budimo iskreni, lako je Zvezdi da pobedi u Nemačkoj kada je Bog bio Zvezdin golman, ali nije to ništa čudno obzirom da je srpska himna u stvari samo molitva Bogu... "Kad nastupe borbe dani, k' pobedi mu vodi hod".
Joj ovih djikana sto prave profile i lajkuju sami sebi hahahhaha koji jadovi homici po ulicama paradiraju a lezba na celu drzave navijaci im se ciganima nazivaju hahah koja pogan hahahah
Normalno da paradiraju LGBT - nismo mi mahala iz Srednjeg veka greškom u Evropi... da vidiš kako bi tek paradirali svi da nemamo vodu...
@implementator hahahahha pa de se onda naguzi da ti ga metnem hahahahahahahha koji glupan znaci ko je protiv izopacenosti on je zaostao haha pa onda je i vasa crkva zaostala
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Zvezda le 🇷🇸🇷🇸🇷🇸⚽⚽⚽
Čestitke zvijezdi, u svakom slučaju danas se više priča i komentira o nogometu nego inače ili o fudbal sa komisijama
Sretno Crveni, a gol da ne pricam svaka cast.