Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Dedića jer je momak na mjestu osim što je majstorčina ali Rade je stariji, duže je tu, i zaslužio je... treba se znati neki red.
Dedic igra u austriji 😂😂😂kakav on kapiten kad ode u bolju ligu 5 i tamo se pokaze mozemo da Bude kapiten Austrijska liga malo jača od bosanske
I igra bolje nego ovi “zasluzni” zajedno
Bojkot saveza, ali Miloševića treba podržati
Hadzistevanovic u prvih 11 super
Jesi opasan s bojkotom preko komentara... Nema govora riješit ćeš nešto
Trebamo ko Bugeri sto dans naprvli!? Savez treba poceti bupati te ljude na svakom koraku!?
Kao prvo spisak ne valja. Tu nema jedno 10 imena koja bi trebala tu da budu, ne računajuci Džeku, Pjanića i još ovih par što se standardno pozivaju. Otkako je Faruk postao selektor zovu se igrači sumnjivih kvaliteta. Ako je neko više puta pozvan, to ne znači da je isti za reprezentacije. Recimo Elvis Sarić je naš najbolji vezni igrač, a to ama baš niko u državi ne zna.
Ne pozivaju se igrači iz prijašnjih ciklusa, koji imaju kvalitet da igraju: Gojak, Menalo, Ćivić, Bešić, Memišević, Đumić, Todorović, da nabrojim samo neke. Prevljak je odjednom četvrti centarfor, a bio je zamjena Džeki i po procentu golova po minutaži nimalo ne zaostaje za njim. Kad izađu u martu da igraju baraž opet će biti neka eksperimentalna postava.
Sastav ni glave ni repa. Odoh da stavim tip 1 na Luksemburg.
Ako si odigrao, zasad ti dobro ide 🤣🤣🤣
Ni po Babi ni po Stricevima samo kvaliteta i srcanost. Cast svima ali imena ne igraju .
Klupa definitivno jaca od prve postave
Ovaj Hamulic ono sto sam do sad vidio je promasaj. Ali eto mozda me demantuje. Ali sve u svemu tanak sastav.
Rade je od ovih momaka najvise utakmica odigrao
Kako ih je odigrao i dokle smo dosli s njim? Covjek je odigrao poneku normalnu utakmicu na pocetku, sad se samo vuce po terenu. Razlozi bi svima trebali biti jasni. 😊
ko je menadzer malom Hamulicu , lakse mi se utjesiti neko pokusati saznati kako jedan ovako nestandardan igrac svog kluba uspije igrati u udarnom sastavu jedne reprezentacije . Momak nema gol jos od juniora i pri tome uzme cenera na dresu .
U bosni nova svjezda Mali neigra u klubu a naše sarajlije ga dizu ko da je messi
Spoj mladosti i iskustva. Moglo bi bit sta. Napravili su nam lakrdiju od reprezentacije, al mi moremo sam zvižđat.
Konacno Demirovic na klupi! Veceras dobijamo Luksemburg sigurno. Krunic zasluzeno kapiten.
Savo dovedi nam Kovacevica na gol
Naprijed Savo, naprijed nasi zmajevi
Pape je reko Reprezetacija naj slabije do sada!? Kako sam cuo izjave iz strucno Staba ako izgubimo od Luxemburga nije smak svijeta to vico to dogvorijo unapred!?
Bugari mangupi pravi, srušiše savez. Kapa do poda, gori Sofija...
Zašto Mujakić odmah u prvom sastavu? Bez obzira što utakmica nema značaj, ima tu momaka koji su duže u ovoj selekciji i treba da započnu meč