Nogomet
21

Miloš Stojčev: Pozivam navijače da nas podrže, idemo na pobjedu

Klix.ba
Miloš Stojčev
Miloš Stojčev
FK Sarajevo večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u prvoj utakmici 2. pretkola Evropske lige dočekuje norveški Haugesund. Ponajbolji nogometaš Bordo ekipe, Miloš Stojčev, pozvao je navijače da dođu u što većem broju i pomognu svom timu da dođe do pobjede.

Stojčev je rekao da je Sarajevo spremno za duel sa Haugesundom i da ide na pobjedu,

"Skauting je dobro odrađen, tako da nas je stručni štab pripremio za utakmicu protiv Haugesunda. Imamo jasnu sliku onog što nas očekuje u večerašnjoj utakmici. Dat ćemo sve od sebe, kao i na svakoj utakmici i tražit ćemo pobjedu", izjavio je Stojčev za portal Klix.ba.

Sarajevo se pripremalo na Jahorini i u Sloveniji, a u Bordo taboru su zadovoljni odrađenim poslom.

"Zaista me raduje što smo kolektivno odlično odradili pripreme i potpuno spremni dočekujemo takmičarski dio sezone. Svaki igrač je važna karika, igramo timski, a onda i pojedinci dođu do izražaja", rekao je nogometaš Sarajeva.

Stojčev je za kratko vrijeme postao miljenik navijača Sarajeva zbog svoje profesionalnosti i nogometnih kvaliteta.

"Bez pomoći stručnog štaba, saigrača i navijača ne bih uspio. Podrška navijača mi je veliki motiv da igram još bolje", kazao je Stojčev.

Iskoristio je priliku da na večerašnju utakmicu pozove navijače.

"Ovom prilikom bih pozvao sve navijače našeg kluba da dođu i pomognu nam da zajedno ostvarimo povoljan rezultat pred revanš", završio je Stojčev.

Utakmica Sarajevo - Haugesund počinje u 21:00 sati.