Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze imaju naocale ?
@414313212 citas li ti clanak ili samo dodjes da pises
Nadamo se da çe bit onaj stari...
Cudi me da neko vec nije napisao Davids za sirotinju
nagradno pitanje, kako ce se nacija tzv bosnjak zvati sljedecu generaciju? prvo su bili srbi ili hrvati pa onda muslimani pa onda tzv bosnjaci sad su pripadnici tzv bosanske nacije: a) marsovci b) čevljanovići c) fukare d) nemamzube e) redukcionari
@fbUser1570194933 Borci na Allahovom putu ;)
@fbUser1570194933 u najmanju ruku si historijski nepismen! BOSNJACI su postojali na ovim prostorima kad srba a ni hrvata nije bilo ....posavjetovo bi te da odes do moskve i rima da pronadjes dokaze o ovoj tvrdnji ali si ti nepismen za taj poduhvat ...zato mozes samo da lajuckas te lazi za koje se nadate da ce jednom postati istina ...i tema je povratak igraca FK Sarajevo a ne nacionalna struktura i porijeklo naroda!
Napokon, ekipa se slaze polako. Sretno Miloše
Dobro nam došao majstore i sretno.Nedostajao si mnogo...