Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaha a bosanski-srbi nemaju sta da jedu hahahahahahahaha
Ne podržavam Dodika u bilo svemu, on je obična seljačina. Ali da mi imamo jednog ovakvog koji ovoliko u sport investira ne bi nam jedan velikan kao što ne KK Bosna bio pred gašenjem. Lik je dao Semizovcu pare da srede ogradu i svlačionice, veze sa njima nema.
@CrveniKarton Eto ti ih hranis ...kako da ne
Kaže: "Odlučio sam dati...", kao da daje svoje pare a ne pare naroda. Kriminalci seljački. Svi ste isti.
Pa godinama se određeni klubovi iz političkih razloga ( kvazi nacionalnih interesa ) ''guraju'' do šampionske titule u Premijer ligi: Leotar, Modriča, Široki, Zrinski, Sarajevo..
titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava... a vamo fol daje pare za borbu za pehar hahahaha
@fbUser1609448x68 Idi na Kosovo
Dzaba vam novci moji sinovci, dok otplate dugove, ostace im 200.000, od tog prvog miliona. A od drugog ce platiti dugove koje generisu tokom sezone.
Mile, nemoj dozvoliti da ti sin postane klošar i narkoman! Ona 3 miliona se potrošila...bolje daj te milione u Igokeu, da može Igor pojačati vozni park...uh , pardon...ekipu, a pusti Borac na miru, nema hljeba od njega.
Navijači borca upišite datum današnji. Da me možete spomenuti. Dobit ćete kitu samo od njega. To je poznati prevarant (lažov)
@gooUser1556895916 Ko kad je dosao iz rusije pa reko da ce dobiti prvo mali a onda veliki
Moguce je,cuo sam daje prodao rakiu Wilijamovku.
eeeee da su samo te pare iz tvoga dzepa dobro bi to zvucilo, ali ovako opet ces uzet pare uzet iz nekog budzeta ili fonda...
dodik obecava a nista ne ispunjava gdje puno obecavaju tu malu torbu ponesi dakle od te ljubavi nema nista
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahshaha
Vepar neide ni u WC bez interesa.
Fin potez. Unapredjivanje BiH nogometa.
Narodne pare ulagati u fudbalski klub je protuzakonito.
@MaxBunker_V Još uvijek je protuzakonito. Zakon postoji samo se ne poštuje. Tu bi trebao da reaguje fudbalski savez.
hahaha al čovjek je vladar života i smrti u RS-u, čuj on im obećao dva miliona ispred RS-a, a on član predsjedništva BiH, koja autokratija majko mila...
hahahhahahhahhah,opet on obecava previse,ovo je samo za one krezube