Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nema Dzeke u naslovu?? 😂😂😂
Prodali su Pjanića, Salaha, Radju, Strotmanam, Alisona, otjerali Enrikea i Spaletia. Ovo više nije sport odavno. A Džeko, neko nezadovoljstvo izbija iz njega vidi se po držanju , gestikulacijama, pogledu, odmahivanju, namrgođenosti Ta vidi cijela Italija a mi bježimo od toga. Što se mene tiče ja vidim ima 1-2 godine da Džeko više pazi da se ne povrijedi nego što želi dati gol. Nema više visokih skokova,čvrstih duela, pazi na svaki doskok da se ne povrijedi..
Kako god, nesto mi neprofesionalno i papanski da u naslovu stoji ‘’Roma se nastavila brukati’’ . K’o da je Pet Plus a ne ozbiljan portal.
Ova Roma je katastrofa. Čeka ih teška sezona...
Dzeko idi u januaru, uradi jos nesto u karijeri. De Rosi ne moze vise igrati. Fazio nije igrac za stopera. Klajverta treba spustit na zemlju.... do tada ovo je cista bruka
Nece Dzeko nikud. Potpisao je novi ugovor. Kad zavrsi karijeru, direktorska fotelja u Romi ceka. Jos par godina ce da otalja i to je to.
jel' ovo onaj isti zukanovic kojem su svojevremeno "strucnjaci" u velezu rekli da veze nema ?
Kako su krenuli, Roma se bori za opstanak ove godine.