Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca ja na vrijeme uzeo... forza Milan!
Zasluzeno. I kod jednih i drugih najbolje generacije u historiji klubova....... To je prije bilo interesantno a sad je nesto tipa vallecano getafe.
Naravno da je interes veliki,svi hoce vidjeti na djelu nasega Senada Lulica!
Lulić igra u Laziu
@vibrator hahaha ejebemtezivote
smijesno
Pa eto, kao kad igraju Zeljo i Sarajevo 😂😂😂 - sala na stranu, iako nisu ni Inter ni Milan ni blizu kakvi su bili prije 10 godina, Milanski derby je neopisiv spektakl i nesto sto bi trebao svaki ljubitelj nogometa barem jednom vidjeti uzivo.
@Halkan Jelde džiberu da je bolje visiti na Klix portalu i pisati hvalospjeve o SDP-u i pljuvati Bošnjake nego gledati gradski derbi u kojem igraju tamo neki Milan i Inter.