Leonardo
0

"Milanov remi za nas je dobra vijest"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Remi je najrealniji ishod utakmice, premda smo u samom finišu imali šansu i za sva tri boda", komentirao je podjelu bodova s osam golova protiv Udinesea trener Milana Massimilano Allegri.

"Rossoneri" su, podsjetimo, u nedjeljnoj utakmici 19. kola na svom San Siru zaostajali 3-1 i 4-3 prije no što je Zlatan Ibrahimović u trećoj minuti sudijske nadoknade lideru tabele osigurao bod.

"Znali smo i prije meča da je ekipa Udinesea spremna stvoriti nam probleme. Prvo je poluvrijeme bilo dobro, kao i otvaranje drugoga, a onda smo primili dva jeftina gola. Šteta zbog pobjede, mogli smo i do nje uz toliko prilika za pogodak", kazao je Allegri objasnivši i zašto je Clarencea Seedorfa zamijenio Antonijem Cassanom:

"Seedorf nije odigrao lošu utakmicu, ali je bilo logično izvaditi ga u trenucima s četiri napadača i dva veznjaka. Što se Cassana tiče, koji je dva puta je asistirao za gol, rekao bih da trenutačno ima snage za dvadesetak minuta po susretu. Kada ponovno ojača konkurirat će i za udarni sastav."

Milanovim 4-4 remijem profitirao je Inter koji je s 2-1 bio bolji od Catanije. Zadovoljan je bio trener Leonardo kojem je ovo bila druga pobjeda u jednako toliko utakmica na klupi talijanskih prvaka.

" Pokazali smo karakter vrativši se iz rezultatskog minusa. Bila su ovo ključna tri boda za proboj prema vrhu tabele. To što je Milan osvojio bod za nas je dobra vijest.

"Ekipa mi ima još mnogo sredstava za nastavak borbe. Naviknuti smo na boj i nastavljamo tražiti dobre rezultate", izjavio je Leonardo, čija je ekipa i dalje sedmoplasirana s jedanaest bodova i dvije utakmice manje od Milana (40-29).