Nogomet
0

Leonardo i Ranieri zadovoljni pokazanim

Totalsport
Leonardo (Foto: AP)
Leonardo (Foto: AP)
"O naslovu neće odlučivati samo naša borba protiv Milana. Vrh tabele je zgusnut i mnogi imaju šansu", kazao je Interov trener Leonardo nakon 5-3 pobjede svoje ekipe protiv Rome u nedjeljnoj utakmici 24. kola Serije A.

"Iz svake utakmice može se vidjeti koliko je teško osvojiti tri boda. Protiv Rome smo sebi otežali posao, ali ne mogu reći da me čude golovi koje smo primili. Situacije koje su im prethodile bile su slobodni udarac, odbijanac i korner, ne prave akcije. Jesu li tri primljena pogotka problem? Ne mogu pričati o lošim stvarima nakon ove pobjede, moramo s entuzijazmom nastaviti dalje."

Izgubljena utakmica nije naborala ni čelo Rominog šefa struke Caludija Ranierija koji je poslije utakmice izjavio:

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali su neke situacije bile protiv nas. Inter zaslužuje pohvale za prikazano, a zaslužujemo ih i mi zbog pokušaja da se vratimo iz teške situacije (dva gola s igračem manje, op.a.). Razlika se očitovala u igračima s klupe, mi, zbog povreda, u ovom trenutku na njih ne možemo računati, a kada ih Inter radi svaka od njih čini prevagu. Platili smo cijenu crvenog kartona Nicolasa Burdissa, ali ne odustajemo od borbe za naslov sve do posljednjeg sudijskog zvižduka."