Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA MILAN 🔴⚫ ZASLUZENO
svaka cast i interu i juventusu ali Ac Milan je najveci klub u italiji i u top tri u evropi svih vremena forza Milan
tako je poslije Real Madrid imamo najviše evropskih i svjetskih titula
Cijeloj ekipi Bolonje da se kupi po jedan Rolex,oni su im donijeli titulu
Dohaka Interu ona propuštena utakmica, pa nadoknadjena nedavno sa Bolonjom ...
Forza Milan❤️🖤
Moram naglasiti da Pioli radi sjajan posao i da je prevazisao moja ocekivanja prosle, a posebno ove sezone. Kada pogledamo da Milan nije mogao da obezbijedi ucesce u Ligi prvaka zadnjih 8-9 godina ovo sada je fantazija. Jos uvijek je tim daleko od top timova u ovom elitnom takmicenju (Liga prvaka) ali polako se gradi kostur tima i finansijska sredstva koja se dobiju u europskim takmicenjima i od marketinga pomoci ce da se tim dodatno pojaca. Nadam se da je era prodaje najboljih igraca iza nas.
Nastimana utakmica,igraci Atalante bez ikakvog motiva igrali a drugi gol pa ljudi ga ocigledno pustaju da se proseta kroz citavu odbranu onaj br 19. momak se sklonio ocigledno…summjivo bogami.
Naravno da je nastimano. Jer Atalanti ova utakmica nista nije znacila....osim mozda ucesce u europskim takmicenjima 😛
Velika noc za Rossonere. Još u ratu pod granatama sam odgledao kao tinejdzer prvu tekmu Milana. Došla struja to jutro u maju '94 i razvaljena Barca u tom finalu 4:0 i tada pocelo navijanje za crveno-crne. I evo 28g kasnije prilika za Scudetto nakon dugih 11 godina !!!
tad su bili bas mocni ...Razvalili Barcu koja je imala Romaria,Stoickova ,Begristaina,Haggija i Crujffa za trenera ..mislim nogomet sa druge planete..
jedno malo vracanje u proslost i jedna anegdota,kada sam bio 6,7 razred uvijek mi je miln bio drag zbog dide i kake najvise pa i pata i tako igrao milan i real u nokut fazi i real ih izbaci meni krivo ko dijete,sutra u skolu na cas geografije izlazim pred kartu i odgovaram glavne gradove drzava i dolazi Spanija i ono ostalo mi jos u glavi Real Madrid ja i kazem glavni hrad spanije real madrid😅😂😂
Leao, Theooooo ❤️🖤 Forza Milan
100% zasluzeno...a za one koji navijaju za inter zbog dzeke...samo da znaju da je dzeko jos kao momak navijao za milan...sto je i izjavljivao u desetine intervijua...
nema veze.Dzeko 2 Titule Kupa vec osvojio.Jos mogu bitu prvaci.
Milan faktički šampion. U isto vrijeme Bešiktaš s Pjanićem može samo u Kup Dina Backovića.
Mislim da Titula ide Milanu.Inter 2 Kupa i Dzeko 2 Titule prve Sezone je Super.Golman Intera je sjebao protiv Bologne.Ako Milano izgubi od Sasula gotovo je.Sljedecu Sezonu ce Inter biti Favorit opet za Scudetto.
sljedece seezone obzirom na trenutna pojacanja koja su dogovorena i ako se na to dodaju jos par igraca MIlan ce se lagano prosetat ligom :)
Zasluzeno
Utakmica veća prevara od eurovizije,najbolji igrač utakmice Orsato!
Grande MILAN 🔴⚫️