Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to bi vec bio napad...Tevez Ibrahimovic Pato, rezerve Cassano, Robinho, Pippo i El Sharawy Mada mislim da Milan ima vecih problema od napada al et vjerovatno je Berlusconi sponzor njegove kupovine..
slazem se sa tobom kad ibrakadabra izvede zadnji kruzni udarac svi slusaju u svlacionici zna se da je ibra majstor taekwando-a i nosioc crnog pojasa 1 dan
Roberom Mancinijem.... ccccc....
e tamo bi mogao igrati jer ne bi smio a reci od ibrahimage:)))
Damir Lionel je za Messi Kojasevica Dzeko... :) :) :)
sad mi je sve jasno...ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJO
Takođe je poznato da je uprava FK Viršla u pregovorima sa firmom OVAKO, a čelnici kluba sa tradicionalnim narandžastim dresovima će tražiti da firma OVAKO daje po dva pakla viršli mjesečno igračima, a Messiju Kojaševiću tri pakla, jer su boju PMS-a zamijenili bojom viršli iz OVAKO.
Milan, onaj iz Arandjelovca?