Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet balo u milanu. 456 puta
Zar ne postoje pravila i tzv. fair play kada su u pitanju transferi? Koliko znam nije dozvoljeno trositi u nedogled na kupovinu igraca i to u zavisnosti od ostalih timova u ligi. Nekoliko timova je vec bilo sankcionisano zbog slicnih radnji i po nekoj logici je za ocekivati da i Milan bude. U svakom slucaju, super je sto prave jak tim i ako se brzo uigraju mogu osvojiti sve!
FFP se racuna od iduce sezone..primjera radi inter je lani bruku potrosio,a nije imao prihode jer nije izborio LS..milan lani nista nije trosio..milanov dug odnosno fair play dolazi na naplatu iduce sezone..imas odlican clanak na Mozzartu bas o financijskom fair playu
@crni_ovan10 Znaci ako ne osvoje "sve" suocice se sa sankcijama... idu hazarderski. Hvala na informaciji ;)