Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/NajKlixKomentari/
Buffon ih spasio
Cemu bajagi ovi minusi, ako ste gledali utakmicu znate o cemu pricam, Buffon institucija, covjek brani sve
Pa i on je dio tima, znaci tu je da pomaze, da brani sto treba i svoj dio posla obavio kako treba. Kad kazes Buffon ih spasio, ispada da ostali nista nisu radili cijelu tekmu. A ljudi dali dva gola, fizicki i mentalno spremnija ekipa od Milana milion puta. Ono sinoc je bio dokaz pobjednickog s jedne strane i luzerskog mentaliteta s druge strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juve institucija !
Pogbaaaaa
Rutinski! Dominacija samo potvrdjena! FJ!!!
Kad ih ovakav Milan nadigra , sve je jasno kakav je klub Juve , Samo se drzite Italije i to je to. Have Fun
Gluposti valjas, al to je ono haj da sta naskrabam pa bilo sta, samo da ih oblatim. Juve odigrao koliko mu treba, kao uvjek. Forza Juve !!!!
@Heisenberg22 Why u mad ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i ja 40km u dzep 😃😃😃