Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedi preko kad se pogleda sta englez placaju preko 100 miliona
Leao je precjenjen.Dosta zakaze kad treba
Arapi su cirkus, fakat da nema nafte bili bi u rangu Somalije
Ne vrijedi ni 50 miliona.
Licno ne bih prodavao Leaa On treba biti okosnica i buducnost jakog Milana. Pa kako vi gospodo mislite osvojiti Scudetto pa mozda i Ligu prvaka ako prodajete kljucne igrace. Milan ne smije biti u sjeni Juventusa i Inter. To je klub kojeg vole sirom naseg regiona, ne samo u Italiji. I ponasajte se normalno i pokusajte prodat klub tim Saudijcima koji ne znaju sutnut loptu, ali imaju love do krova.
Moze. Vodite ga odmah a platite na ljeto.
bolje 4 losa uzet..
Ma i treba ga prodat dok jos vrijedi,frajer vise nema volje da trci. Procitana igra,na dug korak ako je brzi proci ce ako nije nece.