Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno los igracki kadar, Bakajoko najbolji igrac, posudjen igrac, klupa je takva da nema koga uvesti, ali ima i Gatusovih gresaka.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Na šta spade Milan
Kakva sramota, pa Frosinjone je predzadnji na tabeli. Milan 4 tekme bez gola, iz 3 remija i poraz. Fuj !! Maldini i Leonardo ako mozga imalo imaju, otkaz u toku dana bilmezu uruciti. Na sta spade 7rostruki prvak Europe. FORZA MILAN !
halo drug..nije gatuso kriv za to..pogledaj igracki kadar koji imaju..nit je gatuso trosio pare nit ista..zasto conte ne zeli da dodje? pa upravo zato sto nema sta uradit sto se tice ove sezone.
Ne moze ga Milan zabit ni da utakmica traje 4 sata