Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužan sam i razočaran. U Njemačkoj je javna tajna da je naš dijamant peder. Da bar hoće mene nataknut, halalio bi mu.
Pipo gjde si? Nedostaješ nam...:(...Nećemo ti ništa...samo te volimo... Nas dvije
Odlično! I ne treba da ide igrat za Milan. Uzeli su od Reala 65 miliona € za Kaku, a kad trebaju odriješit kesu za Džeku stišću se kao zadnji cigani. Neka, neka, zato su od Manchestera i popili 4 komada. Ako oni neće ima ko hoće.
_D_O_B_R_O__V_I_S_E_,_S_K_O_N_T_A_L_I__S_M_O_!_
Zivko je bo ti kloc i kolaccc mater u sred pi zdeeee
Bice lud ako ode u Italiju tamo igraci tipa dzeke propadaju.....Dzeko je tipican igrac za Englesku ligu ili za Spaniju!!!!
@ZFC - CFC Daj Bože!!!!!!!! Obožavam Chelsea!!!!!!!!
Dzeko na ljeto ide u Bayern. Braca Hoenes ce dogovoriti prelazak, to je sasvim sigurno, a u pravcu Wolfsburga ce Klose i nesto manja svota novca od one koju traze!!
http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=655278313#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts fun page za pipu dijamanta!
Silvio futači igraće Maldini i Baresi još dvista godina
hahaahahahah nabijem vam djeku na racku mamu vam yeebem gluupu zaluudjenu. dabogda vam ovaj derpe zavrsio u Vratniku piichka vam materina. ako neko dadne za njega 7-8 miliona za 5 godina to je uspjeh za ovog debiilosa. admiine poshipu mi racku shupchino
in nece ove godine nigdje,vjerujte mi
@... hahahaha, vjerovatno ti taj nick predstavlja velicinu mozga ili nesto tako....da krenemo od samog pocetka: znas li ti sta je fudbal???
Objektivno ne vrijedi ni 40 hiljada, a ne miliona. Njemacka liga je kanta i on bi u Italiji propao ko zeton, vise bi grijao klupu nego Huntelar, koji je za njega napadac na kvadrat!
Bijednici nemaju pare za njega hahahaha