Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No Pjanic no party za Juve:))
Mandzukic najveca prevara u historiji evropskog fudbala, ne mogu da vjerujem da je takav propalitet igrao za Bajern, a sada Juventus, covjek veze nema.Ne mrzim ga, samo sam realan.
@ucv Nije to rezime utakmice, nego nadovezivanje na komentar o Mandzukicu, nema to veze sa kompleksima, to je realan opis igraca.Mandzukic je nekvalitetan igrac, jedino sto kod njega valja je borbenost, tehnika i ostalo su njemu strani pojmovi.Da mu nije bilo Mamica i hrvatske reprezentacije, koji ga i dan-danas prodaju, nikad on ne bi vidio evropskih stadiona.
Ovaj Pasalic bi mog'o valjat'...
ovaj mandzukic nije nikakav igrac .. glupan izvodi pjanica jedinog kreatora igrw u juventusu nek ste popusili
Još vječito nervozan dok ga jednom neko ne otrese k`o slinu. Kofrči se nešto, a nema 30kg s krevetom.
Dybala jedan od krivaca. Cim je fulio zicer u produzecima, nije trebao sutati peti penal, psiha je to. Juve kvalitetniji, ali mladici iz Milana vise zeljni pobjede
Eh..kao nekad.
pjanic pravi baksuz, nijedan trofej jos nije osvojio