Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodica ispred svega ! Bravo Milane
@tuzlak458 Sta fali Djokovicu? Trenutno najbolji teniser, a sa istom zenom vec godinama, tacnije, sa zenom koja je bila s njim kad je bio niko i nista. A realno moze sa kakvim hoce modelima hodati. Isto kao Ronaldo sto to radi.
bravo momčino!!!
U Dinamo!!!!Pa nakon njega Bundesliga
Svijet će još čuti za ovog momka, kada krene rešetati mreže na SP-u...
sretno Zmaju kako u braku tako i na zelenom terenu. naravno porodica na prvom mjestu bez nje nema uspjeha u zivotu pa ni na zelenom terenu
lutko bosanska
milan ako ovako nastavi bit će buduća nada reprezentacije. još samo da zaigra za neki veći klub, jer u svakom slučaju zaslužuje.
Uvijek sam govorio i pisao po svim portalima da se ovom decku da veca minutaza, zasluzio si i bit ces prejak igrac, samo tako nastavi!!! BRAVO MILANEEEEEEEEEEEEEEE
Sretno na svim poljima.
Milane svaka cast i sve najbolje, a ne zamjeri nam sto cemo te pljuvat za godinu dvije kad ne budes igrao onako kako mi hocemo, hebi ga taki smo.
Njegova pozicija je u nekom engleskom klubu. Nego zna li neko hoće li biti na tv-u prenosa EURA? Juče je javljeno da će biti na BHT. A na pregled programa nema.
@BikKojiSijedi Hoće.
@BikKojiSijedi Hoće, maloprije mi izbacilo notifikaciju na MojojTV da je Telecom omogućio prenos.
zabijat ces ga cesce..
Ne znam kako igra u klubu i s kim igra ali u repki se odlicno snalazi, taman i da ode kod Kineza igrati treba ga zvati jer bilo je mnogo igraca koji su igrali za male klubove ali u reprezentaciji imali znacajnu ulogu, mada mislim da se Milan moze progurati u jaci klub.
Milan ne treba prihvatati ponude malih klubova, njegovo mjesto je u Romi i klubovima jacine Rome.
@tuzlak458 To su ti klubovi gdje bi Milan trebao zavrsiti.
@tuzlak458 Malo mu fali da igra kao Dzeko iz najboljih dana, ako bude imao dobrog menadzera moze daleko dogurati, naravno da ne moze odmah u Real ili neki jaci klub ali za 4 godine ako bude imao srece moze se desiti, timove iz Grcke, Turske i slicnih liga treba izbjegavati jer tamo nikad nista nece postici.
Djuric novi Ibrahimovic 💪💪💪
Hahaah
svaka cast samo ostani na zemlji i dobro ces proci